ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
27 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Η στιγμή που ρωσικό Su-24M βομβαρδίζει τουρκικά στρατεύματα στην Ιντλίμπ – Τουρκικά άρματα μάχης γίνονται σκόνη (βίντεο)

1 min read

Ένα βίντεο της ρωσικής Αεροπορίας δημοσίευσαν τα συριακά ΜΜΕ χθες το βράδυ στο οποίο φαίνονται οι ρωσικοί βομβαρδισμοί εναντίον των τουρκικών θέσεων στην πόλη Καμίνας.

Τα πλάνα τα οποία έχουν επενδυθεί με επική μουσική δείχνουν τους βομβαρδισμούς τουρκικών και ισλαμιστικών θέσεων αλλά και τη στιγμή που το ρωσικό Su-24M κατέστρεψε τρία τουρκικά άρματα μάχης M60T που χρησιμοποιούσαν οι Τούρκοι και οι ισλαμιστές, σκοτώνοντας 2 Τούρκους στρατιώτες.

Επίσης χθες εκτός από αερομαχίες και εικονικούς βομβαρδισμούς των Ρώσων στα τουρκοσυριακά σύνορα είχαμε και την πτήση ρωσικών στρατηγικών βομβαρδιστικών αεροσκαφών Tu-22M3 στα διεθνή ύδατα της Μαύρης Θάλασσας και κοντά στις ακτές της Τουρκίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου άμυνας, δύο στρατηγικά βομβαρδιστικά μακράς εμβέλειας Tu-22M3, πραγματοποίησαν πτήσεις πάνω από την ουδέτερη ζώνη της Μαύρης Θάλασσας σε κοντινή σχετικά απόσταση από τις τουρκικές ακτές.

Σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ, ρωσικά βομβαρδιστικά αεροσκάφη κάλυψαν 4.5 χιλιάδες χιλιόμετρα κατά τη διάρκεια της πτήσης τους, συνοδευόμενα από μαχητικά  αεροσκάφη που ανήκαν στη Νότια Στρατιωτική Περιφέρεια.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.