ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

6 Φεβρουαρίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Η Ρούλα Πισπιρίγκου «σχεδιάζει» κινήσεις… αντεπίθεσης!

1 min read

Ετοιμάζεται να διορίσει και δικό της σύμβουλο για να «αποκρυπτογραφήσει» τις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας

Eτοιμη να αντιδράσει σε κάθε κίνηση της ανακριτικής διαδικασίας εμφανίζεται η Ρούλα Πισπιρίγκου. Λίγες ώρες μετά την εντολή της 18ης ανακρίτριας για τον διορισμό πραγματογνώμονα παιδοψυχολόγου που θα εξετάσει τις ζωγραφιές της 9χρονης Τζωρτζίνας, η 33χρονη φέρεται ότι είναι αποφασισμένη να διορίσει και δικό της σύμβουλο, ο οποίος θα αποκρυπτογραφήσει τις εικόνες του κοριτσιού που βρέθηκαν στο σπίτι της οικογένειας.

Μέσα από τη φυλακή, όπου εξακολουθεί να κρατείται, η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται ότι μελετά μαζί με τους δικηγόρους της τις επόμενες κινήσεις. Μάλιστα, σύμφωνα με τον συνήγορό της Oθωνα Παπαδόπουλο, η κατηγορούμενη για τη δολοφονία της κόρης της εμφανίζεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση, η οποία όμως επιβαρύνθηκε την περασμένη Δευτέρα, λόγω της γιορτής της μικρής Τζωρτζίνας.

Παράλληλα, το αίτημα για αντικατάσταση της προσωρινής κράτησής της παραμένει σε αναμονή, καθώς, όπως εξήγησε ο δικηγόρος, πρόθεσή του είναι να συμπληρωθεί με όλα τα απαραίτητα στοιχεία πάνω στα οποία θα μπορούσε να βασιστεί ο ισχυρισμός ότι δεν ήταν εκείνη που χορήγησε τη θανατηφόρα ποσότητα κεταμίνης στην άτυχη 9χρονη. «Δεν είμαστε έτοιμοι γι’ αυτήν την ενέργεια, αφού ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί ο φάκελος με τα σχετικά έγγραφα» σχολίασε ο κ. Παπαδόπουλος βγαίνοντας από τις Φυλακές Κορυδαλλού.

Tα στοιχεία

Αντίστοιχα, και ο έτερος συνήγορός της Κωνσταντίνος Ζάρδας δήλωσε: «Το αίτημα αποφυλάκισης θα υποβληθεί όταν θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι από άποψη τεχνικών συμβούλων, που θα εκτιμήσουν τα στοιχεία που ήδη υπάρχουν. Περιμένουμε αυτή τη στιγμή την ιατροδικαστική έκθεση, την οποία επίσης θα πρέπει να αξιολογήσουν οι τεχνικοί μας σύμβουλοι». Μάλιστα, περιέγραψε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου νιώθει ικανοποιημένη με τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

«Δεν έχει βγει κάτι που να την επιβαρύνει, αντιθέτως όσα βγαίνουν δείχνουν ότι έλεγε την αλήθεια από πριν. Oλα όσα έχουν βρεθεί είναι απολύτως αθωωτικά για την κατηγορούμενη. Υπάρχουν από συγκεκριμένα δημοσιογραφικά δίκτυα και εκπομπές διαστρεβλώσεις, όπου το άσπρο γίνεται μαύρο» συμπλήρωσε ο κ. Ζάρδας.

Την ίδια στιγμή, η 18η ανακρίτρια ξεκινά νέο κύκλο καταθέσεων με γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό από το Ωνάσειο, στο οποίο έγινε ο γονιδιακός έλεγχος της Τζωρτζίνας. Θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες μάρτυρες από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας και από το Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου κατέληξε το παιδί.

Παράλληλα, τις επόμενες ημέρες αναμένονται απαντήσεις σε διάφορα αιτήματα της ανακρίτριας, όπως αυτό που υπέβαλε προς τον ΕΟΦ προκειμένου να βρεθεί η πορεία της κεταμίνης. Υπενθυμίζεται ότι η κυρία Σαλάππα ζήτησε να της διαβιβαστούν στοιχεία σχετικά με το πού έχει διανεμηθεί η συγκεκριμένη ουσία στην Ελλάδα και με ποιον τρόπο μπορεί να την προμηθευτεί κάποιος νόμιμα ή παράνομα, με στόχευση κυρίως στην ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.