ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

22 Ιανουαρίου 2022

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

«Η Πρόεδρος Χάρις»… Του ξέφυγε του Μπάιντεν, ή μήπως

1 min read

Ο Τζο Μπάιντεν αναφέρθηκε για άλλη μια φορά στην αντιπρόεδρό του, Κάμαλα Χάρις, ως «Πρόεδρο Χάρις», κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας σε τελετή αποφοίτηση στο κρατικό πανεπιστήμιο της Νότιας Καρολίνας.

Μιλώντας στο ιστορικό μαύρο σχολείο* στο Orangeburg της Νότιας Καρολίνας την Παρασκευή, ο Μπάιντεν είπε ένα αστείο για το κρατικό πανεπιστήμιο του Ντέλαγουερ – ένα άλλο ιστορικά μαύρο κολέγιο -και σχολίασε «πέρα από την πλάκα, φυσικά η Πρόεδρος Χάρις είναι περήφανη απόφοιτος του Χάουαρντ» (αναφορά σε ένα ακόμη μαύρο κολέγιο στην Ουάσιγκτον).

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο που ξέφυγε στον Μπάιντεν ο… τίτλος για την Κάμαλα Χάρις. Την αποκάλεσε «εκλεγμένη Πρόεδρο» τον Δεκέμβριο και «Πρόεδρο Χάρις» κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στα μέσα Μαρτίου.

Η πρώην γερουσιαστής της Καλιφόρνια είχε κάνει και η ίδια ένα παρόμοιο… ολίσθημα, αναφερόμενη σε «μια διοίκηση Χάρις, μαζί με τον Τζο Μπάιντεν ως Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών», σε μια προεκλογική εκδήλωση τον Σεπτέμβριο του 2020.

Σαν πολλά δεν έχουν μαζευτεί τα ολισθήματα;

Οφείλονται μήπως στην προχωρημένη ηλικία και την επιβαρυμένη υγεία του Μπάιντεν και λόγω αυτών γίνεται η σχετική… προετοιμασία της διαδοχής;

  • Ιστορικά τα μαύρα κολέγια και πανεπιστήμια (HBCUs) είναι ιδρύματα υψηλής εκπαίδευσης στις ΗΠΑ που ιδρύθηκαν πριν από τον Νόμο για τα Πολιτικά Δικαιώματα του 1964, με σκοπό να εξυπηρετήσουν πρωτίστως την αφροαμερικανική κοινότητα.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.