ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

7 Φεβρουαρίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Η Νέα Σειρά αποκαλύψεων των Twitter files για την δράση της Pfizer BioNTech!

1 min read

Μοίρασαν εκατομμύρια μέσω λόμπι για λογοκρισία ακόμα και όσων αμφισβητούσαν το περιβόητο διαβατήριο εμβολιασμού

Η νέα σειρά αποκαλύψεων των Twitter files, είναι από τις πιο ανατριχιαστικές. Για όσους δεν το γνωρίζουν, τα Twitter files είναι η δέσμευση του Ελόν Μασκ να φέρει στο φως της δημοσιότητας κάθε οργανωμένη επιχείρηση προπαγάνδας και λογοκρισίας στην οποία ενεπλάκησαν κυβερνήσεις ή οικονομικοί κολοσσοί και είχαν ως στόχο τους χρήστες του δημοφιλούς κοινωνικού μέσου.

Μέχρι στιγμής γνωρίζαμε για την εκτεταμένη επιχείρηση λογοκρισίας στο σύνολο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αναφορικά με τις φερόμενες παρενέργειες των εμβολίων κατά του Κορωνοϊού. Τα ντοκουμέντα όμως που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας πριν από λίγα λεπτά, αποκαλύπτουν μία συντονισμένη επιχείρηση χρηματισμού και πίεσης, με συμμετοχή ακόμα και της γερμανικής κυβέρνησης, προκειμένου να σταματήσει κάθε συζήτηση για την αναγκαιότητα άρσης της πατέντας και παραγωγής φτηνότερων εμβολίων για οικονομικά αδύναμες χώρες.

Δείγμα λίστα πληρωμών

Εκεί όμως όπου η αποκάλυψη γίνεται ανατριχιαστική, είναι το γεγονός ότι η εταιρεία λόμπι που συνεργαζόταν με την BioNTech και είχε διαθέσει έναν πακτωλό χρημάτων στο Twitter, είχε απαιτήσει την λογοκρισία κατά όσων επέκριναν το περιβόητο «διαβατήριο εμβολιασμού»! Η αποκάλυψη μάλιστα συνοδεύεται από έγγραφα που αποδεικνύουν την ευρύτατη αυτή επιχείρηση λογοκρισίας.

Ως εφεύρημα του Κυριάκου παρουσιαζόταν το διαβατήριο εμβολιασμού

Εδώ δεν μπορούμε να μην θυμηθούμε την εμμονή του Κυριάκου Μητσοτάκη για το περιβόητο διαβατήριο εμβολιασμού, το οποίο μάλιστα θεωρούσε «δικό του εφεύρημα»…

Σχεδόν σε κάθε συνέντευξη του εκείνη την εποχή, ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφερόταν στο πιστοποιητικό εμβολιασμού, υποστηρίζοντας πως αυτό είναι που θα «σώσει» τον τουρισμό και την οικονομία. 

Τώρα αποδεικνύεται πως ήταν μία συντονισμένη επιχείρηση της BioNTech, η οποία μάλιστα διέθεσε αρκετά χρήματα για να την επιβάλει..

Η αποκάλυψη εδώ:Η αποκάλυψη εδώ

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.