ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

18 Απρίλιος 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Η Λήμνος έστειλε στο “φαναρτζίδικο” τη πιο νέα φρεγάτα των Τούρκων και οι προκλήσεις Σοϊλού

1 min read

Το πλήρωμα της φρεγάτας ΛΗΜΝΟΣ έστειλε στο “φαναρτζίδικο” την τελευταία φρεγάτα που ναυπήγησαν οι Τούρκοι, την ΚΕΜΑΛ ΡΕΙΣ! Οι Τούρκοι επιχείρησαν να εμποδίσουν τη ΛΗΜΝΟΣ να πλησιάσει το ORUC REIS και την πάτησαν…Αυτά συμβαίνουν όταν τόσα πολλά πλοία ,βρίσκονται σε τόσο μικρό χώρο, για τόσες ημέρες. Η φρεγάτα Λήμνος δεν έχει πάθει κάτι σοβαρό. 

Παραδόξως στην Αθήνα επελέγησαν οι χαμηλοί τόνοι και το θέμα αντιμετωπίστηκε μάλλον με δισταγμό. Έκανε αναφορά περί κινδύνου ατυχήματος ο πρωθυπουργός στο διάγγελμα του και όπως γράψαμε δεν το έκανε τυχαία. Αναφερόταν στο σημερινό γεγονός…

Την ώρα που στην Αθήνα ο επικοινωνιακός μηχανισμός της κυβέρνησης προσπαθεί να μην “βγει” το θέμα της φρεγάτας ΛΗΜΝΟΥ που ενισχύει το ηθικό των πληρωμάτων των πολεμικών πλοίων, η Τουρκία κάνει χυδαία προπαγάνδα, με τον υπουργό Εσωτερικών Σ.Σοϊλού να δηλώνει προκλητικά ότι η τουρκική ακτοφυλακή εισήλθε σς ελληνικά χωρικά ύδατα και “διέσωσε πλοίο με αμερικανική σημαία που δέχτηκε πυρά”. Αναφέρεται στην καταδίωξη ύποπτης θαλαμηγού από το ελληνικό λιμενικό στη Ρόδο. Ο στόχος του Σοϊλού είναι να προβάλλει ότι οι Τούρκοι μπαίνουν δήθεν όποτε θέλουν σε χωρικά μας ύδατα.

Δεν θα πούμε εμείς ποια θα ΄ναι η επικοινωνιακή πολιτική της κυβέρνησης. Αλλά οι διαφορές με την τουρκική πολιτική δεν μπορεί να μην επισημανθούν.

Οι προκλήσεις του Σοϊλού

Militaire.gr 

Δημοσίευση στα Social Media