ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Η Κίνα απειλεί με «πυρηνικό βομβαρδισμό» την Ιαπωνία αν επέμβει στη διένεξη με την Ταϊβάν (βίντεο)

1 min read
  • Ανεβαίνει το θερμόμετρο στην αντιπαράθεση Κίνας με ΗΠΑ/Ιαπωνία για την Ταιβάν με το Πεκίνο να εξαπολύει  ευθείες απειλές ακόμα και για “πυρηνικό ολοκαύτωμα” χρησιμοποιώντας όμως διπλωματική γλώσσα και πιο αναλυτικά μέσω ενός βίντεο που έχει κάνει το γύρο του κόσμου  όπου οι κινεζικές ένοπλες δυνάμεις ορκίζονται να πλήξουν την Ιαπωνία με πυρηνικά αν τολμήσει να υπερασπιστεί έστω και ένα στρατιώτη την Ταϊβάν.https://static.btloader.com/safeFrame.html?upapi=trueAD

“Η Ιαπωνία θα δεχτεί καταιγισμό πυρηνικών βομβών”

Τηλεοπτικό κανάλι του Κινεζικού Στρατού δημοσίευσε βίντεο στέλνοντας μήνυμα τόσο σε ΗΠΑ όσο και στην Ιαπωνία. Η Κίνα απειλεί πως “αν η  Ιαπωνία στείλει έστω και έναν στρατιώτη ένα πλοίο ή ένα αεροσκάφος στην Ταϊβάν, το Πεκίνο θα ανταποκριθεί με έναν ολοκληρωτικό πόλεμο”

Το βίντεο αναδημοσιεύτηκε από Επιτροπή του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος. Συγκεκριμένα η  Επιτροπή Baoji του Κ.Κ.Κ. δημοσίευσε το βίντεο στην πλατφόρμα Xigua που μοιάζει με το YouTube.

Στο βίντεο των 5 λεπτών, ο παρουσιαστής ζητά “συνεχείς πυρηνικές επιθέσεις εναντίον της Ιαπωνίας εάν επιχειρήσει να υπερασπιστεί την Ταϊβάν από μια κινεζική επίθεση”.

“Αν η Ιαπωνία “τολμήσει να παρέμβει με χρήση ισχύος” όταν η Κίνα “απελευθερώσει” την Ταϊβάν, τότε η κομμουνιστική χώρα θα ανταποκριθεί με έναν ολοκληρωτικό πόλεμο εναντίον της Ιαπωνίας.

Ο Λαϊκός Απελευθερωτικός Στρατός (PLA) θα χτυπήσει πρώτα με πυρηνικές βόμβες και θα συνεχίσει να τις χρησιμοποιεί έως ότου η Ιαπωνία παραδοθεί άνευ όρων «για δεύτερη φορά».

“Εξαίρεση της Ιαπωνίας από το δόγμα “μη πρώτης χρήσης” πυρηνικών”

Αφού υπερηφανεύεται για τα 60 χρόνια ανάπτυξης πυρηνικών όπλων, ο παρουσιαστής ανακοινώνει ότι «προωθήσαμε επίσημα τη« Θεωρία Εξαίρεσης της Ιαπωνίας», προφανώς υποδηλώνοντας ότι η Ιαπωνία αποτελεί πλέον εξαίρεση στην πολιτική “μη πρώτης χρήσης” (NFU-“no first use” ) πυρηνικών όπλων. Πρόκειται για δόγμα της Κίνας με ισχύ από το 1964.

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής δίνει ένα μάθημα ιστορίας σχετικά με τις φρικαλεότητες που διαπράχθηκαν από τους Ιάπωνες στρατιώτες εναντίον των Κινέζων κατά τη διάρκεια των δύο Σινο-Ιαπωνικών πολέμων και προειδοποιεί ότι εάν ξεσπάσει ένας τρίτος τέτοιος πόλεμος, ο κινεζικός λαός θα “εκδικηθεί για τα παλιά και τα νέα αποτελέσματα.”
Επισημαίνει ότι η Ιαπωνία είναι η μόνη χώρα στον κόσμο που υπέστη πυρηνική επίθεση, επομένως, η απελευθέρωση πυρηνικών όπλων πάνω στην Ιαπωνία “θα αποδώσει διπλάσιο αποτέλεσμα με τη μισή προσπάθεια.”

Στο βίντεο γίνεται λόγος για “απελευθέρωση” της Ταϊβάν…  

Δείτε το βίντεο

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.