ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

16 Απρίλιος 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Η Ελλάδα είναι όμορφη και το Φθινόπωρο: Μέρη που αξίζει να επισκεφθεί κανείς..

1 min read

Όσο πλησιάζουμε σταδιακά στην καρδιά του Φθινοπώρου που είναι οι 2 επόμενοι μήνες ο Οκτώβριος και ο Νοέμβριος ορισμένες περιοχές της χώρας μας εντυπωσιάζουν με τις απερίγραπτες ομορφιές που παρουσιάζουν κατά την διάρκεια του Φθινοπώρου. Απίστευτα χρώματα από τα φυλλοβόλα δέντρα,η άγρια βλάστηση αλλά και το μουντό καιρικό σκηνικό που δίνουν το έναυσμα της αλλαγής των εποχών.

Φυσικά μιλάμε για αρκετές περιοχές της Ελλάδα με “αρχηγό” θα λέγαμε την Πίνδο και γενικότερα την ορεινή Ήπειρο και δυτική Μακεδονία.

Σε αυτές τις περιοχές επειδή το Φθινόπωρο κάθε χρόνο βρέχει αρκετά και είναι από τις περιοχές με το περισσότερες βροχές ετησίως ,τα δάση που ευδοκιμούν από οξειές ,πλατάνια,δρυς,έλατα και πολλά άλλα είδη βλάστησης δείχνουν την άγρια ομορφιά του Φθινοπώρου μαζί με τις επιβλητικές οροσειρές τις Πίνδου.

Προφανώς και στην υπόλοιπη Ελλάδα μπορεί κανείς να θαυμάζει στην άγρια φύση και στην ορεινή Θεσσαλία αλλά και ορεινή Ευρυτανία και γενικότερα Στερεά Ελλάδα αλλά και ορεινή Πελοπόννησο-Κρήτη,απλώς στις περιοχές που αναφέραμε παραπάνω είναι ο συνδυασμός της ποικιλλομορφίας του εδάφους,των βουνών,της βλάστησης και του μουντού-βροχερού καιρού που καταλαβαίνεις πιο έντονα την μεταβατικότητα των εποχών.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε εικόνες από τα πιο όμορφα τοπία αυτών των περιοχών:

Λίμνη Αώου:

Λίμνη Μουτσάλια-όρος Γράμμος:

Ζαγοροχώρια-Ποταμός Βοιδομάτης:

Οι πύργοι της Αστράκας και το φαράγγι του Βίκου:

Βωβούσα-Ζαγοροχώρια:

Καταράχτες στην λίμνη του Σκρα στο Κιλκίς-κεντρική Μακεδονία:

Ακολουθούν και φωτογραφίες από την ορεινή Θεσσαλία-Στερεά Ελλάδα:

Ορεινή Φωκίδα-Φθιώτιδα:

Πήλιο-Τσαγκαράδα:

Θράκη-Ορεινή Ροδόπη:

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση