ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

23 Απρ 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Η ΑΕΚ αποδυναμώνεται: Τέλος οι Σιμόες, Μπακασέτας και Λαμπρόπουλος!

1 min read

Mετά την χθεσινή επίσκεψη του Δημήτρη Μελισσανίδη στα Σπάτα ήταν αναμενόμενο πως θα υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις στην ΑΕΚ.

Με απόφαση διοίκησης και προπονητή οι τρεις παίκτες που δεν έχουν δεχτεί τις προτάσεις της ΑΕΚ για ανανέωση συμβολαίου τίθενται εκτός πλάνων και δεν υπολογίζονται για τη συνέχεια της χρονιάς. Ο λόγος για τους Αντρέ Σιμόες, Τάσο Μπακασέτα και Βασίλη Λαμπρόπουλο.

Μια τέτοια εξέλιξη προανήγγειλε και ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη σημερινή Συνέντευξη Τύπου: «Το κλαμπ έχει πάρει αποφάσεις. Ήταν να τις πάρουμε πιο μετά αλλά αφού μείναμε πίσω τις πήραμε πιο νωρίς. Πάντα σε μια κατάσταση δεν είναι μόνο οι ποδοσφαιριστές. Ο προπονητής έχει τον πρώτο λόγο, όταν τα πράγματα είναι καλά ή άσχημα. Περίμενα περισσότερα πράγματα από την ομάδα, γιατί πριν ένα μήνα λέγαμε πως η ΑΕΚ ίσως ήταν η ομάδα που έπαιζε το καλύτερο ποδόσφαιρο. Αυτό το μήνα τα πράγματα δεν πάνε καλά και πρέπει να αναλύσουμε τους λόγους. Αποφασίστηκε από το κλαμπ να προχωρήσουμε γρήγορα σε κάποιες κινήσεις για να ετοιμάσουμε τη συνέχεια της ομάδας. Από την στιγμή που έγιναν συζητήσεις και δεν υπήρξε συμφωνία αποφασίστηκε να ετοιμάσουμε τη συνέχεια της ομάδας. Όταν παίρνεις κάποιες αποφάσεις πρέπει να σκέφτεσαι τις επιπτώσεις. Όμως σκεπτόμενοι το μέλλον, έπρεπε να ληφθούν αυτές οι αποφάσεις. Αυτά τα παιδιά έχουν βοηθήσει πολύ το σύλλογο, έχουν προσφέρει πολλά, αλλά από τη στιγμή που μπήκαμε σε διαδικασία συζητήσεων αποφασίστηκε από το κλαμπ να σχεδιάσουμε την επόμενη μέρα. Είναι ξεκάθαρη η σκέψη μας και ο τρόπος που έγινε αυτό. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας, ανεξάρτητα από το ποιος είναι στην ομάδα ή όχι. Προπονητές και παίκτες σήμερα είναι και αύριο δεν είναι» ήταν μεταξύ άλλων η δήλωση του που άφησε να εννοηθεί όσα θα δρομολογηθούν για το μέλλον των παικτών.

Πλέον οι τρεις συγκεκριμένοι παίκτες δεν υπολογίζονται και θα γίνει προσπάθεια για να αποχωρήσουν τον Ιανουάριο, όπως και ο Αϊντάρεβιτς, με ένα μικρό αντάλλαγμα.

Δημοσίευση στα Social Media