ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
27 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Χτύπησαν ξανά οι ληστές με τα αυτοκίνητα σε Γλυκά Νερά και Πειραιά

1 min read

Διπλό χτύπημα από ληστές που χρησιμοποίησαν την ίδια μέθοδο, αυτή της μπούκας με αυτοκίνητο σε τζαμαρίες επιχειρήσεων

Αρχικά, οι ληστές με το αυτοκίνητο χτύπησαν στις 3:30 τα ξημερώματα. Εισέβαλαν σε ποδηλατάδικο επί της Λαυρίου στα Γλυκά Νερά. Με την όπισθεν έσπασαν τη τζαμαρία, μπήκαν μέσα κι αφού σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια αφαίρεσαν οκτώ ποδήλατα και το συρτάρι της ταμειακής μηχανής με κάποια χρήματα, διέφυγαν ανενόχλητοι.

Όπως είπε στο Open TV η επιχειρηματίας, είχε συναγερμό, ο οποίος χτύπησε κανονικά, όμως όλα έγιναν σε διάστημα δύο λεπτών. Λίγα λεπτά νωρίτερα, άγνωστος δράστης, που φορούσε κουκούλα, πήγε σε παρακείμενο βενζινάδικο, εισέβαλε με μαχαίρι, ζήτησε χρήματα, όμως οι δύο υπάλληλοι αντιστάθηκαν και τράπηκε σε φυγή.

Εξάλλου, η σπείρα με τα αυτοκίνητα, χτύπησε σε διαγνωστικό κέντρο στο κέντρο του Πειραιά. Σύμφωνα με πληροφορίες οι άγνωστοι εισέβαλαν στο κτίριο του διαγνωστικού κέντρου και κατευθύνθηκαν στο λογιστήριο. Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι άγνωστοι πήραν, τελικά, χρηματικό ποσό και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η σπείρα αποτελείτο από πέντε άτομα. Αρχικά, προσπάθησαν με βαριοπούλα να σπάσουν την τζαμαρία που βρίσκεται δίπλα από την είσοδο του κτιρίου. Αφού δεν κατάφεραν να την ρίξουν, επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο και με την όπισθεν, προσπάθησαν να την ρίξουν. Τελικά, εισέβαλαν και οι πέντε μέσα, πήραν ό,τι μπόρεσαν κι εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Αυτό ήταν το έκτο χτύπημα με την ίδια μέθοδο μέσα σε λίγες ημέρες.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.