ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Η εκστρατεία επανεκλογής του Τραμπ καταθέτει αγωγή και στο Μίσιγκαν ζητώντας να μην επικυρωθεί η νίκη του Μπάιντεν

1 min read

Η εκστρατεία επανεκλογής του Ρεπουμπλικάνου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε χθες, Τρίτη, ότι θα καταθέσει αγωγή στο Μίσιγκαν ζητώντας τη μη επικύρωση του εκλογικού αποτελέσματος υπέρ του Μπάιντεν στην αναφερόμενη πολιτεία μέχρι να επιβεβαιωθεί ότι η ψηφοφορία έγινε με νόμιμο τρόπο.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters

Πρόκειται για την τελευταία εξέλιξη σε έναν καταιγισμό δικαστικών προσφυγών που έχουν κατατεθεί σε κρίσιμες πολιτείες, σε μια προσπάθεια να εδραιωθούν οι αβάσιμοι ισχυρισμοί του Τραμπ για ευρεία εκλογική νοθεία.

Από την άλλη μεριά, ειδικοί στις νομικές υποθέσεις έχουν δηλώσει ότι οι δικαστικές προσφυγές του Τραμπ έχουν μικρή πιθανότητα να επιτύχουν την αλλαγή του εκλογικού αποτελέσματος, ενώ πολιτειακοί αξιωματούχοι δήλωσαν ότι δεν υπήρξαν σημαντικές παρατυπίες στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.

Στο μεταξύ, οι υποστηρικτές του Τραμπ αντιμετώπισαν ένα πιθανό εμπόδιο στην προώθηση των διεκδικήσεών τους για την Πενσιλβάνια. Ένας μάρτυρας, που είχε καταγγείλει τη διάπραξη εκλογικής νοθείας, απέσυρε την καταγγελία του, σύμφωνα με τους Δημοκρατικούς στο Κογκρέσο, οι οποίοι είχαν ενημερωθεί σχετικά με την έρευνα αυτή

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.