ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Η Τουρκία εμπλέκεται στην κατάρριψη του ρωσικού Su-25 και την δολοφονία του πιλότου; – Τι λένε τώρα οι Ρώσοι

1 min read

Αναφορές των ρωσικών υπηρεσιών ασφαλείας για την κατάρριψη του Su-25 που οδήγησε στον θάνατο τον Ρώσου πιλότου (τον δολοφόνησαν στο έδαφος οι ισλαμιστές μετά από ηρωική μάχη που έδωσε) αναφέρουν ότι και πάλι ευθύνονται οι Τούρκοι για την ρωσική απώλεια.

Έτσι όπως το πρώτο μαχητικό είχε πέσει στην περιοχή του Ιντλίμπ έτσι και τώρα παλι στην ίδια περιοχή καταρρίφθηκε και το Su-25  όχι από τους Τούρκους, αλλά από τους μαχητές που υποστηρίζονται και προμηθεύονται όπλα από την Τουρκία, αναφέρουν οι ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών, όπως δημοσιεύουν ρωσικά ΜΜΕ.

Χωρίς να αποκλείεται και η εμπλοκή Αμερικανών πρακτόρων που έχουν παρεισφρύσει στις τάξεις τους.

Στην βορειοδυτική Συρία διεξάγονται ταυτόχρονα δύο στρατιωτικές επιχειρήσεις: ο συριακός Στρατός, με τη στήριξη της ρωσικής αεροπορίας, εξοντώνει τους ισλαμιστές της επαρχίας Ιντλίμπ, και ο τουρκικός στρατός επιτίθεται στο κουρδικό καντόνι Αφρίν.

Η Τουρκία είναι μια αμφίβολη σύμμαχος τόσο για τη Συρία όσο και τη Ρωσία.

Η Ιντλίμπ, καθώς συνορεύει με την Τουρκία σημαίνει ότι όλες οι προμήθειες στις ομάδες που λειτουργούν εκεί είναι εξ ολοκλήρου εν γνώσει των Τούρκων, οι οποίοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο της περιοχής μέχρι πριν ένα χρόνο, οπότε και η περιοχή καταλήφθηκε αιφνιδιαστικά από άλλες τρομοκρατικές οργανώσεις που πρόσκεινται στην αλ Κάιντα

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.