ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

8 Μάι 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Η Λάρισα ζήτησε έλεγχο ντόπινγκ εν όψει των ημιτελικών Κυπέλλου με την ΑΕΚ

1 min read

Με επιστολή της σε ΕΠΟ και ΕΣΚΑΝ, η ΑΕΛ ζήτησε να γίνει αντιντόπινγκ κοντρόλ στο ματς με την ΑΕΚ

Η ΑΕΛ θέλει να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να προστατευτεί ενόψει των αναμετρήσεων με την ΑΕΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Στο πλαίσιο αυτό ζήτησε και την διενέργεια αντιντόπινγκ κοντρόλ.

Η ανακοίνωση των «βυσσινί»:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιοποιεί την επιστολή της προς την ΕΠΟ και το ΕΣΚΑΝ με το αίτημα της για διενέργεια αντιντόπινγκ κοντρόλ στον αυριανό ημιτελικό αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η αντίδραση της ΑΕΚ

Το αίτημα της Λάρισας για αντι-ντόπινγκ κοντρόλ στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας δεν ενόχλησε αλλά ο τρόπος με τον οποίο το διατύπωσε, προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του υπεύθυνου επικοινωνίας της Κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, για την οποία ουσιαστικά απάντησε.
«Σε 4, σε 14 και σε 24 ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ μπορείτε να ζητήσετε να γίνει ντόπινγκ κοντρόλ! Μας είναι παντελώς αδιάφορο και ούτε καν ασχολούμαστε!

Αποτελεί, όμως, αισχρή προσβολή (η πιο ήπια λέξη) να μιλάτε εντελώς αστήρικτα, αβάσιμα και χωρίς την παραμικρή επαφή με την πραγματικότητα για ασύνηθες φαινόμενο συνεχών μυικών τραυματισμών για μια ομάδα, που έχει κάνει την καλύτερη δυνατή διαχείριση 42 μέχρι σήμερα επίσημων αγώνων, τους περισσότερους από κάθε ελληνική ομάδα.

Δεν θα έβλαπτε να δείχνατε σεβασμό στην ομάδα που κράτησε ψηλά εφέτος τη σημαία του ελληνικού ποδοσφαίρου στην Ευρώπη!», ανέφερε στην τοποθέτηση του στο Facebook.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση