ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Γυναικοκτονία στην Κυψέλη Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση στον 37χρονο αλλοδαπό

1 min read

Η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, προχώρησε στην άσκηση ποινικής δίωξης για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση σε βάρος του 37χρονου από το Μπαγκλαντές που δολοφόνησε 36χρονη ομοεθνή του χθες το μεσημέρι στην Κυψέλη.

Ακόμη, σε βάρος του 37χρονου ασκήθηκε δίωξη και για τα αδικήματα της οπλοφορίας- οπλοχρησίας. Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη.

Την ίδια ώρα όπως στην ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, η 36χρονη είχε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι. Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ που μετέβησαν στο σημείο, ερεύνησαν τον χώρο και εντόπισαν στον κάδο απορριμμάτων, μαχαίρι με αίμα το οποίο και κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης του εγκλήματος.

Μετά από συντονισμένες και στοχευμένες αναζητήσεις, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών εντόπισαν τον 37χρονο να κινείται στην περιοχή της Κυψέλης και σε σωματική έρευνα που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του θήκη μαχαιριού που αντιστοιχεί στο κατασχεθέν μαχαίρι.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.