Πε. Νοέ 26th, 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Γνωστοί αντιεξουσιαστές οι δράστες του ξυλοδαρμού Εύελπι στο μετρό

1 min read

Άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, που στο παρελθόν είχαν προσαχθεί και είχαν σημανθεί μετά από ελέγχους στα Εξάρχεια, είναι τα άτομα που χθες το βράδυ επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν έναν νεαρό Εύελπι στον σταθμό του μετρό.

Οι δύο δράστες είναι γνωστοί θαμώνες των Εξαρχείων και όπως φαίνεται εντόπισαν τον νεαρό από την τσάντα που κρατούσε και έφερε πάνω το σήμα της Σχολής Ευελπίδων.

Και όλα αυτά μάλιστα, τη στιγμή που το θύμα φορούσε πολιτικά ρούχα, ακριβώς για να μην προκαλέσει κάποιες ομάδες αντιεξουσιαστών που χθες ήταν στους σταθμούς του μετρό και προσπαθούσαν να εντοπίσουν άτομα με στρατιωτικές στολές για να τους επιτεθούν.

Συνολικά οι αναρχικοί που επιτέθηκαν στον δόκιμο της σχολής Ευελπίδων ήταν τρεις, όμως τελικά συνελήφθησαν οι δύο καθώς το άλλο άτομο κατάφερε να εξαφανιστεί.

Το θύμα μεταφέρθηκε αρχικά στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, αφού όμως πρώτα βρήκε την ψυχραιμία να υποδείξει στους αστυνομικούς που ήταν στον σταθμό της Κατεχάκη, τα άτομα που νωρίτερα τον είχαν ξυλοκοπήσει.

Για τους δύο αντιεξουσιαστές έχει σχηματιστεί δικογραφία και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.