ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Γκάλοπ: Δεν ανησυχεί ένας στους τρεις Έλληνες από την επιδημία! Το 65% θεωρεί πως θα επηρεαστεί οικονομικά

1 min read

Την άποψη των πολιτών για τα μέτρα που έχουν ληφθεί για τον κορωνοϊό κατέγραψε νέα δημοσκόπηση από την Pulse για τον ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα, στο ερώτημα «πόσο σας ανησυχεί η επιδημία του κορωνοϊού», πολύ ή αρκετά απάντησε το 63%, μέτρια το 20%, λίγο ή ελάχιστα το 13%.

pulse

Όσον αφορά το «πόσο έχουν επηρεάσει η επιδημία και τα μέτρα την οικονομική κατάσταση της οικογένειας», το 53% απάντησε πως έχουν επηρεαστεί πολύ ή αρκετά, 19% μέτρια και 23% λίγο, ελάχιστα έως καθόλου.

pulse

Στην ερώτηση «πόσο πιστεύετε ότι θα επηρεάσουν την οικονομική σας κατάσταση τα μέτρα» το 66% απάντησε πολύ ή αρκετά, το 15% μέτρια και 13% λίγο, ελάχιστα έως καθόλου.

pulse

Για την χαλάρωση των μέτρων και αν έγινε την κατάλληλη στιγμή, το 15% θεωρεί ότι έγινε νωρίτερα απ’ ότι θα έπρεπε, το 63% πιστεύει ότι έγινε την κατάλληλη στιγμή και το 13% θεωρεί ότι τα μέτρα χαλάρωσης λήφθηκαν αργότερα απ’ ότι θα έπρεπε.

Στο ερώτημα «Πώς αξιολογείτε τις αποφάσεις και τις ενέργειες της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό;» το 47% απάντησε σίγουρα θετικά, το 28% μάλλον θετικά, το 12% μάλλον αρνητικά και το 8% σίγουρα αρνητικά.

pulse

Όσο για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ και τις προτάσεις του στην επιδημία το 44% την κρίνει θετικά και το 50% αρνητικά.

Δείτε εδώ εδώ ολόκληρη την έρευνα της Pulse για τον ΣΚΑΪ.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.