ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

24 Μαΐου 2022

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Γιώργος Τσούκαλης για την πορεία των ερευνών της  Ρούλα Πισπιρίγκου  Το έργο έχει πολλά επεισόδια ακόμη – Η ρήξη του ζευγαριού ενεργοποιεί μυστικά” – ΒΙΝΤΕΟ

1 min read

Ο κ. Τσούκαλης τοποθετήθηκε για τις έρευνες της αστυνομίας, προκειμένου να «δέσει» την υπόθεση του θανάτου της Τζωρτζίνας αλλά και των δύο παιδιών, Μαλένας και Ίριδας.

«Το έργο έχει πολλά επεισόδια ακόμη. Έχουμε να περιμένουμε την άρση τηλεφωνικού απορρήτου, έχουμε την έκθεση των εγκληματολογικών εργαστηρίων της αστυνομίας για τον υπολογιστή της Ρούλας Πισπιρίγκου, έχουμε τα σοτιχεία για το λάπτοπ, αλλά και τις καταθέσεις κάποιων μαρτύρων που αποφάσισαν να μιλήσουν μετά από την δημοσιοποίηση του θέματος. Κατά την άποψη μου δεν ήταν σύμπτωση η είδηση 3 θανάτων παιδιών της ίδιας οικογένειας. Όταν πεθαίνει το τρίτο παιδί και υπάρχουν στοιχεία για εγκληματική ενέργεια δεν μπορείς να το παραβλέψεις. Επίσης, σημαντικό ρόλο έπαιξαν και οι ιατροδικαστικές εκθέσεις», ανέφερε αρχικά.

«Καταρχάς αυτή τη στιγμή σε πρώτο πλάνο είναι η διαδρομή της κεταμίνης και πώς προμηθεύτηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου την κεταμίνη και απο ποιούς. Η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι ένα χειρστικό άτομο, θα μπορούσε να έχει την άνεση να το πάρει και μόνη της. Διαφορετικά πρέπει να βρούμε ποιός την βοήθησε. Επιπλέον, κάποιοι από το περιβάλλον αναρωτιέμαι, δεν είχαν ιδέα τι γινόταν;», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

«Βλέπουμε ότι υπάρχει ρίξη μεταξύ του ζευγαριού. Αυτή η ρίξη ενεργοποιεί μυσττικά που μένουν κλειστά για καιρό. Τα πρόσωπα μπορεί να πουν κάτι που ο ανακριτής μπορεί να το εκλάβει ως στοιχείο σημαντικό της έρευνας. Πρέπει να λάβουμε υπόψιν ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου, δεν θα μιλήσει σε αυτή τη φάση. Η ασφάλεια έχει διατάξει προκαταρκτική έρευνα, θα ερευνήσει την πορεία της κεταμίνης αλλά και τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς, ενδεχομένως να γίνει και εκταφή και της σπιτονοικοκυράς», τόνισε μιλώντας στο «MEGA Καλημέρα» ο κ. Τσούκαλης.

Δημοσίευση στα Social Media