ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Γαλλικές εκλογές: Μπροστά 10 μονάδες ο Μακρόν από τη Λε Πεν σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση

1 min read

Δέκα μονάδες προηγείται ο Μαρκόν σε δημοσκόπηση που δημοσίευσε η Ipsos-Sopra Steria

Ο Εμανουέλ Μακρόν θα κέρδιζε την ακροδεξιά υποψήφια Μαρίν Λε Πεν με 55,5%-44,5% στον δεύτερο γύρο των γαλλικών προεδρικών εκλογών του επόμενου Σαββατοκύριακου, σύμφωνα με την τελευταία καθημερινή δημοσκόπηση που δημοσίευσε η Ipsos-Sopra Steria.

Το περιθώριο μειώθηκε ελαφρά από την Παρασκευή, όταν ο Μακρόν προηγήθηκε της Λε Πεν κατά 56%-44%, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για τις France Info και Le Parisien.

Ο Μακρόν, ο οποίος πραγματοποίησε συγκέντρωση στη Μασσαλία το Σάββατο, κέρδισε έδαφος μεταξύ των ανθρώπων που ψήφισαν τον ακροαριστερό υποψήφιο Ζαν-Λυκ Μελανσόν στον πρώτο γύρο των εκλογών. Η δημοσκόπηση έδειξε ότι το 33% αυτών των ψηφοφόρων πιθανότατα θα υποστήριζε τον Μακρόν στις 24 Απριλίου, από 28% στην δημοσκόπηση της Παρασκευής, ενώ ένα αμετάβλητο 16% θα ψήφιζε τη Λεπέν.

Από εκείνους που υποστήριξαν τον τέταρτο ακροδεξιό υποψήφιο Έρικ Ζεμούρ στον πρώτο γύρο, το 9% θα ψήφισε τον Μακρόν στον δεύτερο γύρο, αμετάβλητο από την Παρασκευή, ενώ το 76% θα υποστήριζε τη Λεπέν, από 78%.

Πηγή: Bloomberg

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.