ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Γαλάζιος «εμφύλιος» για αγροτικές εισφορές και εισπρακτικές

1 min read

Σε λεπτές ισορροπίες καλούνται να κινηθούν αρκετές φορές οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, καθώς από τη μία πρέπει να υπερασπιστούν την κυβερνητική γραμμή και από την άλλη να διεκδικήσουν την ικανοποίηση των αιτημάτων των ψηφοφόρων τους στις εκλογικές τους περιφέρειες.

Αποτέλεσμα αυτού, να μην εκλείπουν τα «συντροφικά μαχαιρώματα», όπως συνέβη την περασμένη εβδομάδα, με τον πρώην υπουργό Γεωργίας και «γαλάζιο» βουλευτή Πέλλας Γιώργο Καρασμάνη να βάλλει κατά του υπουργού Γεωργίας Μάκη Βορίδη για το θέμα του συμψηφισμού των αγροτικών εισφορών και των αποζημιώσεων.

Ο κ. Καρασμάνης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αμφισβητεί τα… γραπτά Βορίδη στη Βουλή, προσπαθώντας να μαζέψει ένα θέμα που προκαλεί αντιδράσεις στις τάξεις των αγροτών.

Χαρακτηρίζει δε την απάντηση του υπουργού «τυφλοσούρτη» και επισημαίνει ακόμη ότι στις 23 Μαρτίου, εν όψει τότε του Συμβουλίου Υπουργών Γεωργίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του είχε καταθέσει κάποιες προτάσεις, μεταξύ των οποίων να ξαναδεί την τροπολογία.

Αλλά και στις 3 Απριλίου, με επιστολή του προς τον υπουργό ο κ. Καρασμάνης τού ζητούσε να ξεκαθαρίσει τι θα πράξει με την πρόταση συμψηφισμού εισφορών – αποζημιώσεων, χωρίς έως τώρα να έχει λάβει απάντηση.

Αντίστοιχο θέμα, θυμίζουμε, είχε προκληθεί την περασμένη εβδομάδα, και πάλι εντός της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας, όταν ο Μάξιμος Χαρακόπουλος δικαίως «ζητούσε τον λόγο» από τον Άδωνι Γεωργιάδη για την ανεξέλεγκτη δράση των εισπρακτικών εταιριών, παρά τις περί αντιθέτου διαβεβαιώσεις του υπουργού Ανάπτυξης.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.