ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

22 Σεπτεμβρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Φωτιά στη Νότια Εύβοια: Πύρινη κόλαση στο Μαρμάρι – Εκκενώθηκαν δύο οικισμοί (video)

1 min read

Νέα δοκιμασία σήμερα για την Εύβοια. Μετά τις χιλιάδες εκτάσεις στρεμμάτων που κάηκαν τις προηγούμενες ημέρες, σήμερα νωρίς τα ξημερώματα η Νότια Εύβοια βρίσκεται πάλι σε συναγερμό, καθώς η πύρινη λαίλαπα σκορπά και πάλι τον πανικό στο Μαρμάρι.

Εκκενώνονται οικισμοί – Καίγονται σπίτια

Φωτιά αυτή την ώρα σε εξέλιξη στο Μαρμάρι Ευβοίας. Εκκενώνονται ήδη δύο οικισμοί. «Είναι πολύ κρίσιμη η κατάσταση με την φωτιά» ανέφερε ο δήμαρχος Καρύστου. Η φωτιά ήδη έφτασε στα πρώτα σπίτια στον οικισμό Κοκκίνη.

Φωτιά στην περιοχή Φυγιάς Καρύστου

Νέα μεγάλη φωτιά καίει δασική έκταση στη νότια Εύβοια από τα ξημερώματα. Η νέα φωτιά στην Εύβοια καίει δασική έκταση στην περιοχή του δήμου Καρύστου, όπου πνέουν ισχυροί άνεμοι.

Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις με 46 πυροσβέστες με 20 οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα δίνουν τη μάχη της κατάσβεσης ενώ έχουν σηκωθεί για ρίψεις και τα εναέρια μέσα.

fotia2 11

Η φωτιά καίει δασική έκταση στην περιοχή Φυγιάς η οποία βρίσκεται ενδιάμεσα στα Στύρα και το Μαρμάρι και στο σημείο σπεύδουν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής. Έχει δοθεί εντολή εκκένωσης από τη Φύγια και τον οικοδομικό Οικισμό Καρύστου.

«Είναι μια φωτιά επικίνδυνη. Έχει φτάσει κοντά σε σπίτια στον οικισμό Κοκκίνη» είπε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός. Ενισχύσεις έχουν φτάσει στο σημείο από Αλιβέρι και Χαλκίδα ενώ επιχειρούν εθελοντές και υδροφόρες του δήμου Καρύστου.

«Τεράστια είναι η φωτιά αυτή την ώρα μέσα στον οικισμό Κοκκίνη τον οποίο και εκκενώσαμε όπως και τον Φυγιά», δήλωσε ο δήμαρχος Καρύστου, Λευτέρης Ραβιόλος.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.