ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Fake news η είδηση ρωσικού βομβαρδισμού σε χωριό της Λευκορωσίας

1 min read

Το Μινσκ διέψευσε την πληροφορία που διακινήθηκε νωρίτερα από τους Ουκρανούς περί σκόπιμου βομβαρδισμού ενός λευκορωσικού χωριού από τους Ρώσους, προκειμένου να συρθεί και η Λευκορωσία στον πόλεμο. Είναι «fake και ανοησία» ανέφερε η εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας της Λευκορωσίας, Ίνα Γκορμπάτσοβα.

«Το Υπουργείο Άμυνας δηλώνει κατηγορηματικά ότι οι πληροφορίες για επίθεση με πυραύλους σε χωριό της Λευκορωσίας είναι σκέτη ανοησία», ανέφερε ο Γκορμπατσόβα, μιλώντας στο Sputnik.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο του λευκορωσικού υπουργείου Άμυνας, τα μηνύματα που διακινήθηκαν από την ουκρανική πολεμική αεροπορία είναι «fake».

Τι κατήγγειλαν οι Ουκρανοί

Nωρίτερα η ουκρανική Αεροπορία μετέδωσε  πως ένας λευκορωσικός οικισμός στα σύνορα Λευκορωσίας – Ουκρανίας βομβαρδίστηκε «σκόπιμα» κατά τη διάρκεια ρωσικής επιδρομής.

«Ενημερωθήκαμε στις 14:30 της Παρασκευής, πως ρωσικά αεροσκάφη εξαπέλυσαν αεροπορική επιδρομή στον λευκορωσικό οικισμό Κοπάνι, που βρίσκεται κοντά στα σύνορα Ουκρανίας-Λευκορωσίας, την Παρασκευή για να εμπλέξουν τις Ένοπλες Δυνάμεις της Δημοκρατίας της Λευκορωσίας στον πόλεμο με την Ουκρανία, σύμφωνα με την υπηρεσία Τύπου της Διοίκησης Πολεμικής Αεροπορίας της Ουκρανίας» μετέδωσε το ουκρανικό Interfax.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.