ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

26 Σεπτεμβρίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Εξοργιστική στάση  Στέιτ Ντιπάρτμεντ που εξισώνει την προκλητική και επιθετική Τουρκία με την Ελλάδα και «βγάζει λάδι» Ερντογάν

1 min read

Εξοργιστική στάση εξακολουθεί να τηρεί το Στέιτ Ντιπάρτμεντ που εξισώνει την προκλητική και επιθετική Τουρκία με την Ελλάδα και «βγάζει λάδι» τον σουλτάνο Ταγίπ Ερντογάν.

Με αφορμή τις προσβλητικές δηλώσεις Ερντογάν προς τον Έλληνα Πρωθυπουργό, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ σχολίασε ότι πρέπει να επιλύσουμε τις διαφορές μας μέσω της… διπλωματίας!

«Συνεχίζουμε να ενθαρρύνουμε όλα τα μέλη του ΝΑΤΟ περιλαμβανομένων Ελλάδας και Τουρκίας να εργάζονται από κοινού για την διατήρηση της ειρήνης και της σταθερότητας στην περιοχή, να επιλύουν τις διάφορες τους με διπλωματικό τρόπο και να αποφεύγουν την ρητορική που αυξάνει περαιτέρω την ένταση» ήταν η απάντηση εκπροσώπου της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής σε ερώτηση για τις πρόσφατες δηλώσεις Ερντογάν και τι στάση θα κρατήσουν οι ΗΠΑ αν η Τουρκία επιτεθεί στην Ελλάδα.

Μάλιστα τηρώντας ακόμη μια φορά ίσες αποστάσεις δήλωσε ότι «η Ελλάδα είναι ένας αναντικατάστατος εταίρος και ένας βασικός νατοϊκός σύμμαχος, και η Τουρκία είναι ένας σημαντικός εταίρος»!

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.