ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

26 Σεπτεμβρίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Εξέλιξη σοκ: «Εγκληματική ενέργεια ο θάνατος της Μαλένας»

1 min read

Εκτάκτως θα καταθέσει πρώτη η ιατροδικαστής Τσάκωνα

Εξελίξεις που θα προκαλέσουν σοκ αναμένονται στο θρίλερ της Πάτρας, την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται ήδη για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα που είχε εξετάσει τη σορό της Μαλένας αναμένεται να καταθέσει πρώτη στους αξιωματικούς της Ασφάλειας που χειρίζονται την υπόθεση, καθώς σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό» υπάρχει μια πολύ σημαντική εξέλιξη.

«Η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα θα μιλήσει για εγκληματική ενέργεια σε ότι αφορά τον θάνατο της Μαλένας» αναφέρθηκε στην εκπομπή με την Κέλλυ Χεινοπώρου να τονίζει: «το ζήτημα είναι ότι έχει βρεθεί κάτι σημαντικό και έτσι η κ. Τσάκωνα θα μιλήσει πρώτη, στο τέλος αυτής της εβδομάδας ή στην αρχή της επόμενης εβδομάδας». Μέχρι στιγμής, όπως σημείωσε «δεν γνωρίζουμε εάν έχει βρεθεί κάποια ουσία ή άλλο εύρημα».

Η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα είχε ζητήσει να γίνουν τοξικολογικές εξετάσεις  στη Μαλένα και τότε δεν είχε εντοπιστεί κάτι ύποπτο. Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν εκ νέου σε πιο σύγχρονα μηχανήματα και όπως φαίνεται τα ευρήματα δείχνουν ότι ο θάνατος του 3,5 ετών παιδιού οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. Η ιατροδικαστής αναμένεται να αναφερθεί σε άλλη αιτία θανάτου από εκείνη στην αρχική ιατροδικαστική έκθεση που είχε συντάξει.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας που χειρίζονται την υπόθεση θα λάβουν έως το τέλος της εβδομάδας κατάθεση και από την ιατροδικαστή Αγγελική Τσιόλα που διενήργησε τη νεκροτομή στην Ιριδα. Την ερχόμενη εβδομάδα θα ακολουθήσουν οι καταθέσεις των ιατροδικαστών Νίκου Καρακούκη και Νίκου Καλόγρια που έχουν οριστεί να επανεξετάσουν τις συνθήκες και τις αιτίες θανάτου των δύο κοριτσιών.

Επιπλέον, ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στις 6 νέες διώξεις που αναμένονται για την υπόθεση, οι 3 εκ των οποίων θα αφορούν συγγενικά πρόσωπα: «Τρεις συμπληρωματικές διώξεις για την Ρούλα Πισπιρίγκου για την απόπειρα δολοφονίας της Τζωρτζίνας τον Απρίλιο του 2021 και οι άλλες δύο διώξεις θα αφορούν τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών. Οι άλλες τρεις από τις συνολικά έξι νέες διώξεις θα αφορούν άλλα πρόσωπα» δήλωσε ο παρουσιαστής.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.