ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Εξευτελισμός της ελληνικής αεράμυνας με πολιτική εντολή: Άφησαν ένα τουρκικό UAV και μας παρα-βίασε 28 φορές!

1 min read

Το να παραβιάσει τα εναέρια εθνικά σύνορα μία, δύο ή τρεις φορές το ίδιο αεροσκάφος έστω μη επανδρωμένο και να μην το καταρρίψεις, είναι κάτι που συζητείται, αφού σε έχουν ξεσκίσει χρόνια τώρα.

Το να σου παραβιάσει τον Εθνικό Εναέριο Χώρο το ίδιο μη επανδρωμένο αεροσκάφος… 28 φορές και να μην αντιδράς, είναι κάτι που στο τέλος λέγεται… «απόλαυση» και όχι «παρα-βίαση»!

Αυτό έκανε ένα τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος που παραβίασε τον εθνικό εναέριο χώρο στο νοτιοανατολικό Αιγαίο 28 φορές.

Επρόκειτο για ένα αναγνωριστικό ANKA-2 το οποίο λέει το ΓΕΕΘΑ (ώ ποία ξεφτίλα!) ότι: «Το UAV αναγνωρίστηκε και αναχαιτίστηκε σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική»!

Δηλαδή το αναγνώρισαν και το αναχαίτισαν… 28 φορές!

Χθες, τον Εθνικό Εναέριο Χώρο τον παραβίασαν 46 φορές 5 F-16 σε δύο σχηματισμούς και 2 μη επανδρωμένα αεροσκάφη! Kαι η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ να δίνει εντολές του τύπου «Προσοχή μην γίνει θερμό επεισόδιο»!

Τι να πούμε; Πόσο πιο χαμηλά να πέσει η Ελλάδα; Μία ο Αμερικανός πρεσβευτής έρχεται με σανδάλια και μπλουζάκι που διαφημίζει τις ομοφυλοφιλικές σχέσεις και μία οι Τούρκοι μας παρα-βιάζουν 28 φορές με το ίδιο UAV, χωρίς «να πέσει πιστολιά»!

Πηγή pronews

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.