Έχασαν τη ρύθμιση των 100 δόσεων 74.000 φορολογούμενοι Σύμφωνα με τα στοιχεία του Taxisnet

Newskamatero

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Taxisnet τέθηκαν εκτός λόγω εκπρόθεσμων πληρωμών

Περισσότεροι από 70.000 φορολογούμενοι έχουν χάσει τη ρύθμιση των 100 δόσεων λόγω εκπρόθεσμων πληρωμών τρεχουσών οφειλών, σύμφωνα με τα στοιχεία του πληροφοριακού συστήματος Taxis.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής από τις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες (ΔΟΥ), οι φορολογούμενοι που έχασαν τη ρύθμιση ανέρχονται σε 74.102. Ωστόσο, εκτιμάται ότι είναι πολλοί περισσότεροι, καθώς πολλές ρυθμίσεις φαίνονται ακόμη ενεργές στο Taxisnet, μολονότι οι υπόχρεοι δεν έχουν καταβάλει κάποια ή κάποιες από τις ρυθμισμένες δόσεις ή τις τρέχουσες οφειλές, καθώς η ρύθμιση διαγράφεται συνήθως, μόλις κάποιος φορολογούμενος απευθυνθεί στην ΔΟΥ στην οποία υπάγεται για κάποια υπόθεσή του και εκεί οι υπάλληλοι διαπιστώνουν, ότι δεν ήταν συνεπής στις υποχρεώσεις του.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Next Post

Τα κριτήρια για τις μετεγγραφές αδελφών φοιτητών

Υπεγράφη από τον υπουργό Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου, η υπουργική απόφαση για τις μετεγγραφές αδελφών στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και τις Ανώτατες Εκκλησιαστικές Ακαδημίες. Σύμφωνα με την απόφαση, δικαίωμα μετεγγραφής θα έχουν όσοι προπτυχιακοί φοιτητές σπουδάζουν σε διαφορετική περιφερειακή ενότητα, τόσο μεταξύ τους, όσο και από την περιφερειακή ενότητα, στην οποία οι γονείς […]