Έξαλλος ο Ολυμπιακός: «Βόμβες» αποχώρησης από το πρωτάθλημα!

Newskamatero

Πυρά και σκέψεις αποχώρησης από τον Ολυμπιακό μετά την επεισοδιακή γκέλα στην Ξάνθη.

Πυρ και μανία είναι ο Ολυμπιακός έπειτα από το 1-1 στην Ξάνθη. Ο διευθυντής επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Κώστας Καραπάπας εξαπέλυσε επίθεση κατά των Βαγγέλη Γραμμένου, Θόδωρου Θεοδωρίδη, της Ξάνθης και του διαιτητή Τζήλου.

Ειπώθηκε μάλιστα πως ο Ολυμπιακός θέλει απαντήσεις για όλα αυτά που συμβαίνουν εις βάρος του καθώς «δεν έχει κανένα νόημα να παίζουμε με σημαδεμένες τράπουλες».

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Δυστυχώς είμαστε ακόμα μια φορά στο ίδιο έργο θεατές. Έχουμε κουραστεί και εμείς και οι φίλαθλοί μας να αντιμετωπίζουμε το ίδιο έργο κάθε Κυριακή. Θέλουμε όλοι αυτοί που υποτίθεται πως διοικούν σήμερα το ελληνικό ποδόσφαιρο και το έχουν διαλύσει, το έχουν διασύρει στην Ευρώπη -από τον Κύριο Γραμμένο που παίζει τον πρόεδρο της ΕΠΟ μέχρι αυτούς που διοικούν το ποδόσφαιρο στην Ευρώπη και τον κύριο Θεόδωρο Θεδοωρίδη, που είναι ασπίδα αυτών που κάνουν ό,τι κάνουν στην Ελλάδα- να μας απαντήσουν αν νομίζουν πώς θα συνεχιστεί έτσι εαυτή η ιστορία.

Αν έχουν καταλάβει πόσο έχουν αγανακτήσει οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Να μας απαντήσουν για ομάδες, όπως αυτή που είδαμε σήμερα εδώ, σε ποιον ανήκουν μετοχικά. Και σε ποιον έχει μιλήσει ο κύριος Τζήλος το τελευταίο 24ωρο.

Να μας απαντήσουν για να καταλάβει και ο κόσμος. Όταν μας τα απαντήσουν αυτά, τότε και εμείς θα ξαναπαίξουμε. Γιατί δεν έχει κανένα νόημα να παίζουμε με σημαδεμένες τράπουλες».

Όσο για τις φάσεις που διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός, απάντησε: «Στο πρώτο ημίχρονο υπάρχει διπλό πέναλτι στον Τοροσίδη και στον Σισέ που δεν δίνεται. Ο διαιτητής δικαιολογήθηκε ότι δεν το έχει δει. Στο δεύτερο ημίχρονο μια κόκκινη κάρτα που ο διαιτητής είπε ότι δεν την έχει δει, αλλά κάποιος του την είπε. Ας μας πει ποιος του την είπε».

 

6 PHOTOS

Δημοσίευση στα Social Media

Next Post

Ροζ σκάνδαλο στην ιταλική Βουλή – Κάμερα «συνέλαβε» βουλευτές να κάνουν σεξ στις τουαλέτες

«Προφανώς ξέρουμε τα ονόματά τους. Δεν θα δημοσιεύουμε, καθώς η ιδιωτικότητα είναι δικαίωμα», σημειώνει η εφημερίδα. Ωστόσο, δεν αποκαλύπτει ποιος είναι ο υπεύθυνος της βιντεοσκόπησης των ερωτικών πράξεων στο μπάνιο της Βουλής. Σάλο προκάλεσε στην Ιταλία η αποκάλυψη της εφημερίδας Il Giornale ότι δύο βουλευτές του κόμματος των Πέντε Αστέρων […]