ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

26 Φεβρουαρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Έβρος – ΤΩΡΑ: Ακούγονται πυροβολισμοί – Βάζουν φωτιές και ριχνούν χημικά οι Τούρκοι

1 min read

«Βρώμικος» ο ρόλος των Τούρκων που εφοδιάζουν συνεχώς με πολεμοφόδια τους μετανάστες και ρίχνουν χημικά –

Εμπόλεμη ζώνη θυμίζουν τα ελληνοτουρκικά σύνορα για 8η μέρα καθώς χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες επιχειρούν να εισέλθουν στην

Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και η Αστυνομία συνεχίζουν να φρουρούν τα σύνορα και να σταματούν τις απόπειρες μεταναστών να μπουν στο ελληνικό έδαφος, ενώ συλλαμβάνουν όσους τελικά βρίσκουν πέρασμα και εισέρχονται στη χώρα μας.

Οι Τούρκοι βάζουν μόνοι τους φωτιές, με στόχο να κατηγορήσουν την Ελλάδα ότι καταστρέφει την τουρκική πλευρά. Στο παρακάτω βίντεο διακρίνονται οι εστίες φωτιάς ενώ ακούγονται και πυροβολισμοί, προειδοποιητικά πυρά από την ελληνική πλευρά.

Τα βίντεο που έρχονται από το πεδίο μάχης στις Καστανιές είναι χαρακτηριστικό και δείχνει τους Τούρκους να ρίχνουν χημικά προς τους Έλληνες στρατιώτες και αστυνομικούς.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Κοντά στις Καστανιές έχουν ξεσπάσει μικρές εστίες φωτιάς ενώ οι Τούρκοι εξαπολύουν συνεχώς επιθέσεις με πιστόλια φωτοβολίδων και αλεπάλληλες ρίψεις χημικών.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, άτομα που βρίσκονται στην τουρκική πλευρά επιχειρούν να περάσουν στη χώρα μας παιδιά που βρίσκονται μαζί τους.

πηγη newsbomb

Δημοσίευση στα Social Media