ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
2 Μαΐου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Έβαλε «λουκέτο» το εργαστήριο για τεστ κορωνοϊού του Παπαγεωργίου την ώρα που η Θεσσαλονίκη είναι σε αυξημένη επιτήρηση!

1 min read

Έκλεισε το εργαστήριο που κάνει τεστ covid-19 στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου και έχει σημάνει «συναγερμός» στο προσωπικό, αφού εμφανίζονται συνεχώς νέα κρούσματα, κάτι που είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό.

Με αφορμή αυτή την απόφαση, να κλείσει το εργαστήριο για τον κορωνοϊό, έβγαλε ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, ζητώντας ενημέρωση από τις αρμόδιες υγειονομικές περιφέρειες, για τους εργαζόμενους και τους πολίτες της Θεσσαλονίκης.

Θέτει και ερώτηση στην ανακοίνωση: Τι μέτρα παίρνει η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας στη Θεσσαλονίκη;

Η ανακοίνωση του τμήματος Υγείας του Κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης:

«Από τις 21 Οκτωβρίου 2020, η πόλη της Θεσσαλονίκης μεταπήδησε στο επίπεδο 3, αυτό της αυξημένης επιτήρησης του Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας από τον κορωνοϊό. Σε αυτό το πλαίσιο, και ενώ υπήρχαν ενδείξεις για το ενδεχόμενο αύξησης των κρουσμάτων, όπως και συνέβη, και ενώ συνεχίζουν να αυξάνονται, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ και της Πολιτικής Προστασίας, το Π.Γ.Ν.Θ. ΑΧΕΠΑ, το μοναδικό νοσοκομείο αναφοράς εντός του αστικού ιστού, αντιμετωπίζει σημαντική κρίση.
Αυτή τη στιγμή περισσότεροι από δέκα εργαζόμενους, η πλειοψηφία τους σε θέσεις ευθύνης (προϊστάμενοι και διευθυντές) ή με αρμοδιότητες σημαντικές για την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου, βρίσκονται σε καραντίνα καθώς νόσησαν από τον COVID 19, ενώ δύο εξ αυτών, νοσηλεύονται λόγω βαρύτητας των συμπτωμάτων τους.
Πληροφορούμαστε επίσης και για κρούσματα στο προσωπικό του Θεαγένειου Αντικαρκινικού Νοσοκομείου, επίσης, έχουμε συνεχώς κρούσματα στο προσωπικό του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου και η χειρότερη πληροφορία είναι ότι έχει κλείσει το εργαστήριο που κάνει τεστ COVID 19
».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.