ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

11 Μάι 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Euroleague: Τα βάζουν κάτω και αποφασίζουν με τηλεδιάσκεψη

1 min read

Η πολυαναμενόμενη απόφαση ως προς το τι μέλλει γενέσθαι με τη σεζόν στη Euroleague θα ληφθεί μέσω τηλεδιάσκεψης την ερχόμενη Δευτέρα (25/5).

Οι εκπρόσωποι των συμμετεχουσών ομάδων με συμβόλαιο τύπου Α (ανάμεσά τους ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και ο Ολυμπιακός) και ο διευθύνων σύμβουλος Τζόρντι Μπερτομέου θα «βάλουν στο τραπέζι» όλα τα δεδομένα, όπως αυτά έχουν προκύψει μέχρι τώρα, όσον αφορά στους κινδύνους ελέω κορονοϊού, και θα συναποφασίσουν για το αν θα ολοκληρωθεί ή όχι η σεζόν 2019-20.

Δεδομένη είναι η πρόθεση να ολοκληρωθεί εντός παρκέ η σεζόν με την ανάδειξη πρωταθλητή 2020. Το πιο πιθανό σενάριο φαίνεται πως είναι η διεξαγωγή των αγώνων της κανονικής φάσης που απομένουν και εν συνεχεία του final-8 σε μία και μόνο ευρωπαϊκή πόλη στα τέλη Ιουνίου.

Υποψηφιότητα έχουν καταθέσει η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, το Βελιγράδι, το Κάουνας, η Λιουμπλιάνα, το Βερολίνο, καθώς και η Κολονία, με την τελευταία να είναι η πόλη που θα διοργάνωνε το φάιναλ φορ τον Μάιο, αν δεν είχε προκύψει η πανδημία του κορονοϊού.

Στη σύσκεψη της Euroleague τη Δευτέρα (25/5) αναμένεται να παρουσιαστούν όλα τα μέχρι στιγμής δεδομένα και όλα τα πιθανά σενάρια για την επανέναρξη των αγωνιστικών δραστηριοτήτων. Η τελική απόφαση για το αν θα επαναρχίσει η σεζόν που είχε διακοπεί στις 13 Μαρτίου θα ληφθεί μέσω ψηφοφορίας.

Δημοσίευση στα Social Media