ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

21 Σεπτεμβρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Έρευνα: Εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι μεταφέρουν ίδιο ιικό φορτίο – Η αποκαθήλωση των υποχρεωτικών εμβολιασμών

1 min read

Έρευνα μεγάλων πανεπιστημίων αποκαθηλώνει τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, καθώς υποστηρίζει πως εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι μεταδίδουν κανονικά τον κορωνοϊό.

Όπως αναφέρεται στην ιατρική ιστοσελίδα  «medRxiv», η οποία δημοσιεύει έρευνες από μεγάλα πανεπιστήμιά, «Εμβολιασμένα και μη εμβολιασμένα άτομα έχουν παρόμοια ιικά φορτία σε κοινότητες με υψηλό επιπολασμό της παραλλαγής δέλτα SARS-CoV-2»!

Η έρευνα, αν και βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο, καθώς απαιτούνται παρόμοιες για να αξιολογηθεί, αποκαλύπτει ουσιαστικά πως με την μετάλλαξη Δέλτα οι εμβολιασμένοι κουβαλούν το ίδιο ιικό φορτίο με τους ανεμβολίαστους! Άρα προς τι η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού και οι απειλές πως πολίτες θα χάσου τις δουλειές τους επειδή δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν;

Όπως αναφέρεται, μεταξύ άλλων:

«Η παραλλαγή SARS-CoV-2 B.1.617.2 (δέλτα) σχετίζεται με υψηλότερα ιικά φορτία και αυξημένη μεταδοτικότητα σε σχέση με άλλες παραλλαγές, καθώς και μερική διαφυγή από πολυκλωνικά και μονοκλωνικά αντισώματα.

Η εμφάνιση της παραλλαγής δέλτα έχει συσχετιστεί με την αύξηση του αριθμού των περιπτώσεων και τα ποσοστά θετικών τεστ, ενδεικτικά της ταχείας εξάπλωσής».

Σε έρευνες που έγιναν διαπιστώθηκε ότι:

«Τα αποτελέσματά μας, ενώ ήταν προκαταρκτικά, υποδηλώνουν ότι εάν τα εμβολιασμένα άτομα μολυνθούν με την παραλλαγή δέλτα, μπορεί να είναι πηγές μετάδοσης του SARS-CoV-2 σε άλλους. (…) Δεν βρίσκουμε καμία διαφορά στα ιικά φορτία όταν συγκρίνουμε τα μη εμβολιασμένα άτομα με άτομα που κόλλησαν τον ιό παρά τον εμβολιασμό»

Πηγή pronews

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.