ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Έψαχνε εκτελεστή για την πρώην γυναίκα του έναντι 40.000 ευρώ μέσω facebook

1 min read

Μια πρωτοφανής υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας στον Κολωνό. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας διαζευγμένος 58χρονος πατέρας αναζητούσε τρόπους για να κλείσει συμβόλαιο θανάτου και να σκοτώσει την πρώην σύζυγό του, μέσω σελίδας στο facebook.

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, πριν από οκτώ ημέρες. Ένας 36χρονος άνδρας έφτασε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και ανέφερε ότι ένας 58χρονος έκανε αίτημα για συμμετοχή στην εν λόγω ομάδα στο facebook. 

Η συγκεκριμένη ομάδα στην οποία είναι διαχειριστής αυτός που κατήγγειλε τον κατηγορούμενο είναι θεματικού ενδιαφέροντος σχετικά με περιπτώσεις διαζευγμένων γονέων και επιμέλειας παιδιών.

Μάλιστα ο διαχειριστής της σελίδας κατήγγειλε ότι ο άνδρας ήθελε να πουλήσει ακόμη και το σπίτι του προκειμένου να εξασφαλίσει τα απαραίτητα χρήματα ώστε να πληρώσει τον εκτελεστή που θα έβρισκε.

Φέρεται μάλιστα να είπε ότι θα μπορούσε να εξασφαλίσει 40.000 ευρώ, από τα οποία θα διέθετε τα 10.000 ευρώ ως… προκαταβολή.

Μετά την καταγγελία του διαχειριστή της ομάδας, η ΕΛ.ΑΣ. ερεύνησε τα στοιχεία του 58χρονου άνδρα, που διαμένει στον Κολωνό, και κατάφερε να τον εντοπίσει διαδικτυακά.

Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί ήδη ο εισαγγελέας και διέταξε να υποβληθεί η δικογραφία της υπόθεσης.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.