Επιστημονικό Συμβούλιο Βουλής: Δεν μπορεί να καταθέσει ως απλός πολίτης ο Καμμένος

Newskamatero

Αρνητικά γνωμοδότησε το επιστημονικό συμβούλιο της Βουλής το αίτημα του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου, να καταθέσει ως απλός πολίτης στην υπόθεση πώλησης πυρομαχικού υλικού στη Σαουδική Αραβία.

Ο κ. Καμμένος είχε εκφράσει την πρόθεσή του αυτή και μέσω επιστολής του στον πρόεδρο της Βουλής, ο οποίος απηύθυνε σχετικό ερώτημα στο επιστημονικό συμβούλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αρμόδιο όργανο της Βουλής, στην απάντησή του με ημερομηνία 16 Φεβρουαρίου επισήμανε ότι δεν μπορεί να «προσπεράσει» το άρθρο 86 του Συντάγματος.

Σημειώνει δε, πως το μόνο αρμόδιο όργανο για τον έλεγχο και την άσκηση ενδεχόμενων διώξεων κατά του υπουργού Εθνικής Άμυνας, είναι η Βουλή.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Next Post

Πανελλήνιες 2018: Αλλάζει η ημερομηνία για τις αιτήσεις των υποψηφίων

ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΤΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Για πρώτη φορά οι ενδιαφερόμενοι θα δηλώσουν τη συμμετοχή τους στις Πανελλήνιες τον Μάρτιο αντί Φεβρουάριο, όπως γινόταν εδώ και τόσα χρόνια. Με απόφαση που υπέγραψε ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, οι υποψήφιοι των πανελλαδικών θα υπογράψουν τη […]