ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
27 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Επίδομα παιδιού: Πότε πληρώνεται η έκτη δόση

1 min read

Μπορεί να έκλεισε προσωρινά την περασμένη Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου, η ηλεκτρονική πλατφόρμα αιτήσεων Α21, ωστόσο οι δικαιούχοι του επιδόματος περιμένουν πώς και πώς να εισπράξουν το επίδομα Παιδιού. Η έκτη δόση αναμένεται να δοθεί νωρίτερα από την προγραμματισμένη ημερομηνία.

Η συγκεκριμένη έκτη και τελευταία δόση για το 2021 θα καταβληθεί την τελευταία εργάσιμη ημέρα του Δεκεμβρίου 2021, δηλαδή την 31η Δεκεμβρίου, μαζί με το σύνολο των επιδομάτων. Η πληρωμή αυτή αφορά τους μήνες Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου.

Προς το παρόν, η ηλεκτρονική πλατφόρμα δεν δέχεται νέες αιτήσεις, μέχρι να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση και η καταβολή της έκτης διμηνιαίας δόσης. Μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής, η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα ενεργοποιηθεί εκ νέου
την 31η Δεκεμβρίου.

Οι δικαιούχοι του Επιδόματος θα μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση Α21 στην πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ idika.gr ή μέσω του διαδικτυακού τόπου opeka.gr,με τη χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης του δικαιούχου στο TAXISnet.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να γνωρίζουν ότι για να χορηγηθεί το Επίδομα Παιδιού πρέπει η αίτηση να έχει υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί. Αίτηση, η οποία αποθηκεύτηκε προσωρινά, θεωρείται μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.