ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

27 Μαρτίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Εντυπωσιακές εικόνες από το βυθισμένο Boeing στο υποθαλάσσιο πάρκο του Μπαχρέιν

1 min read

Σιγά σιγά παίρνει μορφή ένα από τα πιο μεγαλεπήβολα πρότζεκτ της Μέσης Ανατολής: Το πελώριο υποθαλάσσιο θεματικό πάρκο, στα ανοιχτά των ακτών του Μπαχρέιν, το οποίο οι τουριστικές αρχές της μικρής αυτής μοναρχίας φιλοδοξούν πως θα γίνει ο νέος «must» προορισμός για τους απανταχού λάτρεις του καταδυτικού τουρισμού.

Η Dive Bahrain έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες από Boeing 747, το οποίο έχει βυθιστεί περίπου 20 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, ώστε σταδιακά να δημιουργήσει ένα τεχνητό ύφαλο προς εξερεύνηση.

Το αεροσκάφος θα είναι μόλις ένα από τα λογής αξιοθέατα του μεγαλύτερου υποθαλάσσιου θεματικού πάρκου, έκτασης άνω των 100.000 τετραγωνικών μέτρων, που αναμένεται να υποδεχτεί τους πρώτους επισκέπτες του τον προσεχή Αύγουστο.

Στις υποβρύχιες ατραξιόν θα περιλαμβάνονται ακόμα μία ρέπλικα καταστήματος εμπόρου μαργαριταριών, τεχνητοί ύφαλοι κοραλλιών και γλυπτά τέχνης.

Σύμφωνα με τους ιθύνοντες νόες του εγχειρήματος, «το φιλικό προς το περιβάλλον έργο θα ενισχύσει την ανάπτυξη της θαλάσσιας ζωής και θα αναβιώσει τα ντόπια οικοσυστήματα».

Βεβαίως, υπάρχουν και όσοι αμφισβητούν την οικολογική «αθωότητα» του project, επικαλούμενοι μεταξύ άλλων, τη διάβρωση βαρέων μετάλλων που θα προκαλέσει η βύθιση του αεροσκάφους.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.