Εντός της εβδομάδας η απόφαση για το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης

Newskamatero

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να εκδοθεί η υπουργική απόφαση με την οποία θα καθορίζονται τα κριτήρια χορήγησης του επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης για το 2019.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπουργική απόφαση θα προβλέπει αύξηση του ύψους της επιδότησης από τα 16 λεπτά στα 18-20 λεπτά το λίτρο.

Θα προβλέπει, επίσης, ενίσχυση των νοικοκυριών που κατοικούν στις περιοχές της πρώτης και δεύτερης κλιματικής ζώνης, τα οποία αντιμετωπίζουν τις μεγαλύτερες δαπάνες για θέρμανση.

Δεν αναμένεται να αλλάξουν τα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια για τους δικαιούχους.Μετά την έκδοση της υπουργικής απόφασης θα τεθεί, πιθανόν και από την ερχόμενη εβδομάδα, σε λειτουργία η ηλεκτρονική πλατφόρμα , στην οποία θα υποβάλλονται οι αιτήσεις των δικαιούχων.Σημειώνεται ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, είχε δηλώσει στις 11 Οκτωβρίου για το επίδομα θέρμανσης ότι “βρισκόμαστε στα τελικά στάδια της απόφασης και στόχος είναι η καταβολή του επιδόματος να γίνει εξ ολοκλήρου μέσα στο 2019”.

Δημοσίευση στα Social Media

Next Post

Η Τουρκία δεν μπορεί να παραμείνει στο ΝΑΤΟ

Οι ΗΠΑ δεν θέλουν να χάσουν την Τουρκία και η η Τουρκία δεν πρέπει να απομακρυνθεί από τη Δύση, είναι δύο απόψεις και ταυτόχρονα δικαιολογίες για την εξαιρετικά χαλαρή αντίδραση που υπάρχει έναντι του καθεστώτος της Άγκυρας. Όσο ο καιρός περνά αυτή η άποψη μοιάζει να μην είναι ρεαλιστική. Κανείς […]