ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Εντοπίστηκε η 16χρονη Αμάντα που είχε εξαφανιστεί από το Χαϊδάρι Την εξέδιδε Αλβανός σωματέμπορος

1 min read

Σύμφωνα με πληροφορίες, πίσω από τη μυστηριώδη εξαφάνιση της 16χρονης Αμάντας στις 3 Ιουνίου 2021 από την περιοχή του Χαϊδαρίου, βρισκόταν κύκλωμα σωματεμπορίας.

Για την εξαφάνιση είχε εκδώσει ανακοίνωση το Χαμόγελο του Παιδιού. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το κορίτσι εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Ασφάλειας Αττικής.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε άντρα αλβανικής καταγωγής, ο οποίος φέρεται να άρπαξε και να εξέδιδε το άτυχο κορίτσι.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε φτάσει στο σημείο να βάλει «ροζ» αγγελία σε ιστοσελίδα με φωτογραφία της 16χρονης.

Οι αστυνομικοί είχαν την πληροφορία για τη συγκεκριμένη αγγελία, προσποιήθηκαν τους πελάτες και έφτασαν στη σύλληψη του σωματέμπορου.

Αποτροπιασμό προκαλεί η ύπαρξη ιστοσελίδας με αγγελίες ανήλικων κοριτσιών, ανάμεσά τους η άτυχη Αμάντα.https://static.btloader.com/safeFrame.html?upapi=trueAD

Αρχηγός του κυκλώματος φέρεται ένας άντρας αλβανικής καταγωγής που συνελήφθη, ενώ το παιδί βρίσκεται πλέον μαζί με ψυχολόγο που το βοηθάει να ξεπεράσει το σοκ.

​​​​​​​Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο χώρο όπου κρατούνταν η Αμάντα

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.