ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
27 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

«Ένταση» σε πρωινή εκπομπή: Έλληνας καθηγητής αποκαλεί ψεύτες «ειδικούς» και δημοσιογράφους(βίντεο)

1 min read

«Μύλος» έγινε το πάνελ  της εκπομπής «Πρωινοί Τύποι» του  ΑΝΤ1, με καλεσμένους τηλέ-ειδικούς στην Ελλάδα και τον καθηγητή Δρ. Γεώργιο Ζουγανέλη από την Ιαπωνία.

Αρχικώς, ο κ. Ζουγανέλης δεν είχαν βάλει κάρτα με το όνομά και την ιδιότητα που ο ίδιος είχε ζητήσει και θέσει ως προαπαιτούμενο για να μετέχει στην συζήτηση, προφανώς για να μειώσουν τον ρόλο του στην κουβέντα.

Αφού επανήλθε, ο κ. Ζουγανέλης υποστήριξε πως τα εμβόλια δεν είναι ασφαλή, είναι πειραματικά, επικαλούμενος επίσημες πληροφορίες από την Ιαπωνία σε σχέση με το φαινόμενο ADE.

  • Οι δημοσιογράφοι κατά την πάγια τακτική τους τον διέκοπταν συνεχώς με αποτέλεσμα τελικά την έκρηξη του καθηγητή που  αποκάλεσε ψεύτες τους τηλέ-ειδικούς αλλά τους δημοσιογράφους σε σχέση με την πληροφόρηση των Ελλήνων για τον COVID.

Να σημειωθεί ότι το υπέρτατο επιχείρημα που προβλήθηκε για να αντιπαρατεθεί σε όσα ο καθηγητής ανέφερε για το σύνδρομο ΑDE, ήταν ότι «το 95% της επιστημονικής κοινότητας τάσσεται υπέρ των εμβολίων» στο οποίο πολύ φυσικά ο κ. Ζουγανέλης απάντησε λέγοντας ειρωνικά πως αυτό δεν σημαίνει πως έχουν και δίκιο.

Ο κ. Ζουγανέλης τάχθηκε κατά των mRNA εμβολίων και ανέφερε πως στην Ιαπωνία ο κόσμος πείσθηκε να εμβολιαστεί μόνο κατόπιν έμμεσου εκβιασμού της κυβέρνησης που είπε στους πολίτες πως αυτός ήταν ο μόνος τρόπος η χώρα να διεξάγει τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=YnO92KEW-GY

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.