ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ενιωσα τρόμο όταν τον είδα δίπλα μου Νέες αποκαλύψεις για τον επιδειξία της Νέας Σμύρνης

1 min read

Συγκλονίζουν οι καταθέσεις και οι καταγγελίες των θυμάτων του 22χρονου «σάτυρου» της Νέας Σμύρνης, ο οποίος, μάλιστα, σε ορισμένες περιπτώσεις δεν δίσταζε να χρησιμοποιεί ακόμα και βία εναντίον των γυναικών που είχαν κεντρίσει το αρρωστημένο ενδιαφέρον του.

Των Α. Κανδύλη, Θ. Πάνου, Κ. Νικολόπουλου

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η σύλληψή του, έπειτα από την επώνυμη καταγγελία της 25χρονης Δανάης Ακριβιάδου από τη Νέα Σμύρνη, την οποία ο «σάτυρος» ακολούθησε μέχρι και την είσοδο της πολυκατοικίας της, έχοντας το μόριό του σε κοινή θέα, άνοιξε ο ασκός του Αιόλου για τον ίδιο.

Μέσα σε λίγες ώρες εντοπίστηκε από την Αστυνομία, ενώ οι καταγγελίες που ακολούθησαν εναντίον του πήραν τη μορφή χιονοστιβάδας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα τηλέφωνα της Ασφάλειας έχουν πάρει «φωτιά» από τη στιγμή που αναρτήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα το βίντεο με την τελευταία επίθεση του «σάτυρου» στη Νέα Σμύρνη, καθώς πολλές γυναίκες αναγνώρισαν στο πρόσωπο του νεαρού φοιτητή τον άνθρωπο που είχε επιτεθεί και σε αυτές. Οι καταγγελίες συγκεντρώνονται από τους αστυνομικούς και θα δοθούν στις αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές για περαιτέρω διερεύνηση.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.