ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
2 Μαΐου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΕΜΕΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ της Πολωνίας στη Ρωσία! Την εξίσωσε με το Ισλαμικό Κράτος…

1 min read

Η «ρωσική απειλή» μπορεί να μην βρισκόταν φέτος την ατζέντα της Διάσκεψης Ασφαλείας του Μονάχου, όμως αυτό δεν εμπόδισε τον Πολωνό Πρωθυπουργό να πει ότι η Ευρώπη χρειάζεται περισσότερα «ατσάλινα τανκς» παρά «think tanks» (δηλαδή συζητήσεις) για να αντιμετωπίσει τόσο το Ισλαμικό Κράτος όσο και τη Μόσχα.

«Πρέπει να έχουμε περισσότερο παραδοσιακούς τύπους στρατιωτικών δυνάμεων, συνεργαζόμενοι περισσότερο, οπότε η Πολωνία υποστηρίζει τν ιδέα για περισσότερα τεθωρακισμένα και όχι μόνο συζητήσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πολωνός πρωθυπουργός Mateusz Morawiecki.

Στη συνέχεια αποκάλεσε το Ισλαμικό Κράτος και τη Ρωσία ως τις δύο μεγάλες απειλές για την Ευρώπη. «Έχουμε περισσότερες ομάδες προβληματισμού στην Ευρώπη, αλλά ίσως έχουμε πολύ λίγες από τις παραδοσιακές δυνάμεις (σ.σ. δηλαδή όπλα), οι οποίες είναι πολύ σημαντικές σε περίπτωση πολέμου υβριδικού τύπου όπως ο ISIS ή όπως η Ρωσία».

Τραγικό εάν σκεφτούμε ότι ο Πολωνός έβαλε στο ίδιο «τσουβάλι» τους τρομοκράτες τζιχαντιστές με τη μεγάλη Ορθόδοξη Ρωσία…
Με πληροφορίες από Russia Today

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.