ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ: «ΘΑ ΑΝΑΓΕΙΡΟΥΜΕ ΜΝΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΤΣΙΦΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ» – ΒΙΝΤΕΟ

Newskamatero

Την ανέγερση μνημείου προς τιμήν του Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα στην πόλη των Αθηνών ανήγγειλε χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Εξέφρασε μάλιστα την πρόθεσή μας να απελάσουμε όλους τους αλβανούς που έχουν διαπράξει ποινικά αδικήματα εντός της ελληνικής επικράτειας.

Στη συνέχεια, η δημοτική μας σύμβουλος Δήμητρα Βελέντζα κατήγγειλε τον εθνομηδενιστή Καμίνη για την άρνηση τοποθέτησης του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην πρωτεύουσα.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αποστολόπουλος – που υπογράφει την σχετική απόφαση – πήρε μεταγραφή από την παράταξη Καμίνη και στις προσεχείς εκλογές κατεβαίνει με τον έτερο εθνομηδενιστή Μπακογιάννη.

Δημοσίευση στα Social Media

Next Post

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΦΓΑΝΟΣ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ» ΠΟΥ ΒΙΑΣΕ ΑΝΗΛΙΚΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!

Τα στοιχεία και τη φωτογραφία του Αφγανού που χτύπησε και ασέλγησε σε ανήλικο Ελληνόπουλο στην περιοχή του δήμου Βόλβης Θεσσαλονίκης, έδωσε στη δημοσιότητα η ελληνική αστυνομία, μετά από σχετική άδεια των εισαγγελικών αρχών. Πρόκειται για τον 29χρονο Mohammad Khorasani Hossein του Gholam Helder και της Leyla,ο οποίος γεννήθηκε το 1989, στο […]