ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

27 Ιανουαρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ελεύθερος με όρους ο χειρουργός που συνελήφθη γιατί ζητούσε «φακελάκι» από καρκινοπαθή

1 min read

Αρνείται την κατηγορία της δωροληψίας ο χειρουργός

Στην γραμμή της άρνησης της κατηγορίας που του απαγγέλθηκε -δωροληψία κατ’ εξακολούθηση – μετά τη σύλληψή του για «φακελάκι», κινήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την διάρκεια της απολογίας του στις ανακριτικές αρχές ο χειρουργός του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου.

Αμέσως μετά την απολογία του για την παραπάνω κατηγορία στις ανακριτικές αρχές, ο κατηγορούμενος γιατρός αφέθηκε ελεύθερος με την επιβολή των περιοριστικών όρων της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εγγυοδοσίας 20.000 ευρώ και της εμφάνισης μια φορά το μήνα σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Οι αστυνομικές αρχές έφτασαν στη σύλληψη του γιατρού έπειτα από καταγγελία ασθενήπ
Στην γραμμή της άρνησης της κατηγορίας που του απαγγέλθηκε -δωροληψία κατ’ εξακολούθηση – μετά τη σύλληψή του για «φακελάκι», κινήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την διάρκεια της απολογίας του στις ανακριτικές αρχές ο χειρουργός  ου έπρεπε να χειρουργηθεί καθώς έπασχε από καρκίνο.

Όπως είχε καταγγείλει στις αρχές ο ασθενής, ο γιατρός του ζήτησε πρώτη φορά φακελάκι τον περασμένο Ιούνιο, όταν διαγνώστηκε ότι πάσχει από καρκίνο και ότι πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Κατά την καταγγελία, ο γιατρός προέβη στην ίδια πράξη και δεύτερη φορά όταν ο ασθενής χρειάστηκε και πάλι χειρουργείο. Όμως την περασμένη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου ο ασθενής εμφάνισε αιμορραγία και μεταφέρθηκε και πάλι στο νοσοκομείο.

Τότε, ο χειρουργός φέρεται όχι μόνο να μην έδωσε καμία σημασία στον ασθενή αλλά να του ζήτησε και 600 ευρώ, υποστηρίζοντας πως ο ασθενής του τα χρώσταγε από τη δεύτερη χειρουργική επέμβαση στην οποία τον είχε υποβάλλει. Και όλα αυτά, ενώ ο χειρουργός, σύμφωνα με την καταγγελία, είχε ήδη λάβει 2.650 ευρώ. καταγγελία, είχε ήδη λάβει 2.650 ευρώ.

Δημοσίευση στα Social Media