ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

26 Μαρτίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Έκρηξη οργής από τον Νίκο Μουτσινά για την τραγωδία στα Τέμπη: Ζήτησε την παραίτηση Μητσοτάκη (Βίντεο)

1 min read

Ένας οργισμένος Νίκος Μουτσινάς, ένας παρουσιαστής μιας εκπομπής με χιούμορ («Καλό Μεσημεράκι») του ΣΚΑΪ που μετατρέπεται σε καταδίκη της κυβερνητικής αναλγησίας και της προσπάθειας κουκουλώματος του μαζικού κυβερνητικού εγκλήματος των Τεμπών με τους τουλάχιστον 57 νεκρούς (νέους 22-24 ετών ανθρώπους, στην μεγάλη τους πλειοψηφία).

Ένας κομματικά διορισμένος επαγγελματικά, εγκληματικά ακατάλληλος, υπερήλικας σταθμάρχης, μια «τηλεδιοίκηση» των σιδηροδρομικών γραμμών γραμμών που θα «εγκαινιάζονταν» (!) την ίδια την ημέρα της τραγωδίας από τον πρωθυπουργό Κ.Μητσοτάκη, ένας υπουργός που ζητούσε αυταρχικά «να ζητήσουν συγγνώμη» στη Βουλή, όσοι έθεταν θέμα ασφάλειας των σιδηροδρόμων και τόσα άλλα που πλήγωσαν και πληγώνουν τον ελληνικό λαό, μέσα σε μερικές φράσεις του Νίκου Μουτσινά.

O παρουσιαστής κάλεσε τον πρωθυπουργό να παραιτηθεί μαζί με όσους ευθύνονται: «Είναι τόσο συχνά πια τα φαινόμενα ταραχής που συμβαίνουν που κάπως ξεχνιέται που πολύ φοβάμαι ότι θα γίνει άλλη μια ημερομηνία μνήμης.

Βγήκε ο πρωθυπουργός με την ίδια φάτσα, είτε είναι κορόνα είτε δυστύχημα. Πρωθυπουργέ πρέπει να αλλάξετε, αν δεν το αντέχετε πρέπει να παραιτηθείτε»

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.