ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

23 Απρ 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Εκπτώσεις από αύριο για online αγορές – Πόσο θα διαρκέσουν

1 min read

Οι εκπτώσεις στα μαγαζιά τελείωσαν πριν από μερικές μέρες. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τελείωσαν και οι προσφορές. Όχι για τις online αγορές!

Όσοι δεν προλάβατε τις εκπτώσεις στα καταστήματα, από αύριο Δευτέρα 4 Μαρτίου και μέχρι την επόμενη Δευτέρα, 11 του μήνα, θα έχετε την ευκαιρία να εκμεταλλευθείτε τις προσφορές που θα υπάρχουν στα e-shops για τις αγορές από το internet.

Πρόκειται για την Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου, η οποία διοργανώνεται για έκτη συνεχόμενη χρονιά, υπό την αιγίδα της γενικής γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συνδέσμου, η φετινή διοργάνωση διευρύνει τις δράσεις πέρα από τις συνηθισμένες προσφορές των εμπόρων και συγκεκριμένα, οι ενέργειες και οι δράσεις της εβδομάδας θα βασιστούν σε:

* Αποκλειστικές προσφορές των ηλεκτρονικών καταστημάτων

* Εκπαιδεύσεις σχετικά με τους τομείς

  1. i) Ασφάλεια συναλλαγών και Online πληρωμές,
  2. ii) Προσωπικά δεδομένα και GDPR

iii) Δικαιώματα καταναλωτή

* Ενημέρωση σχετικά με τα προνόμια του Σήματος Αξιοπιστίας του GR.EC.A (Trustmark).

Η εβδομάδα ηλεκτρονικού εμπορίου διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 2013 από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GR.EC.A) και έκτοτε τελεί υπό την αιγίδα της  γενικής γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή.

Οι προσφορές που ανακοινώνουν τα καταστήματα βρίσκονται συγκεντρωμένες σε ειδική ιστοσελίδα που έχει δημιουργήσει για τον λόγο αυτό ο GR.EC.A..

Δείτε τις προσφορές εδώ

Δημοσίευση στα Social Media