ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
2 Μαΐου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Εκλογές ζητά ο Χρήστος Γιαννούλης του ΣΥΡΙΖΑ Αν έχετε το θάρρος πηγαίνετε στην κάλπη

1 min read

Το πρώτο αίτημα από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ για εκλογές, δύο χρόνια μετά τις εκλογές του 2019 εκφράστηκε σήμερα στη Βουλή.

του Γιώργου Λυκουρέντζου

 Όχι από τον Αλέξη Τσίπρα αλλά από  από τον βουλευτή Θεσσαλονίκης Χρήστο Γιαννούλη ο οποίος χωρίς περιστροφές όχι απλώς ζήτησε εκλογές αλλά προκάλεσε τη Νέα Δημοκρατία να το πράξει για να αποδειχθεί ποια είναι πραγματικά. Απευθυνόμενος στον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών Κώστα Καραμανλή ασκώντας δριμεία κριτική για τον σταθμό Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη είπε:

“Αυτό το «εγκληματικό σχέδιο «εγκρίθηκε μεν από το ΣτΕ, όμως το ΣτΕ δεν είπε ότι είναι το μοναδικό σχέδιο που μπορεί να υλοποιηθεί»! Η δεύτερη φύση σας είναι αυτή του σκορπιού. Συμπεριφέρεστε σαν τον σκορπιό που δαγκώνει τον ευεργέτη του βάτραχο στον μύθο. Ο ευεργέτης σας είναι ο λαός. Αν πραγματικά θέλετε να κρυφτείτε για το αν ισχύει η εικόνα άσπρο – μαύρο πάτε στην κάλπη και αφήστε την επικοινωνία και τους μονολόγους».Αν έχετε το θάρρος πάτε στην κάλπη . Εκεί θα φανεί αν σήμερα, πέραν απ τις υποδομές θα επιλέξετε ποια ΝΔ υπάρχει. Η ΝΔ του Καραμανλή που ανέλαβε την πολιτική ευθύνη για το Βατοπέδι, του Γιώργου Παπανδρέου που επίσης ανέλαβε την ευθύνη από βήματος Βουλής, του Αλέξη Τσίπρα που έκανε το ίδιο ή του δικού σας επικεφαλής που η λέξη συγγνώμη είναι άγνωστη;».

“Ζήτησε συγγνώμη για το Μάτι ο κ. Τσίπρας;” προκλήθηκε ο κ. Γιαννούλης από βουλευτές της Ν.Δ για να συνεχίσει: ” Στα πακιστανικά τηλέφωνα για το Μάτι. Εκεί να αναζητήσετε απαντήσεις. Να έχετε το θάρρος  να ζητάτε συγγνώμη . Έχετε το θράσος να μιλάτε μετά τα πακιστανικά τηλέφωνα και την Φενερμπαχτσέ  που έμπαινε την ώρα που ο κόσμος πέθαινε;;

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.