ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

28 Ιανουαρίου 2022

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Εκλογές Δικηγόρων: Συνεχίζεται σήμερα η ψηφοφορία – Έως τις 7μμ ανοιχτές οι κάλπες

1 min read

Εκλογές Δικηγόρων: Και σήμερα Δευτέρα μπορούν να προσέλθουν στις κάλπες να ψηφίσουν οι δικηγόροι των δικηγορικών συλλόγων της χώρας για την ανάδειξη νέων προέδρων και νέων μελών των Διοικητικών Συμβουλίων τους.

Οι επαναληπτικές εκλογές (δεύτερος γύρος) θα διεξαχθούν στις 5 και 6 Δεκεμβρίου στους Συλλόγους που στον πρώτο γύρο δεν κατάφερε να συγκεντρώσει κανένας υποψήφιος πρόεδρος το 50 συν 1 των ψήφων.

Ο συνολικός πανελλαδικός αριθμός των δικηγόρων που έχουν δικαίωμα ψήφου ανέρχεται στους 44.856. Στον Δικηγορικό Σύλλογο της Αθήνας, τον μεγαλύτερο της χώρας, δικαίωμα ψήφου έχουν 23.427 δικηγόροι, στη Θεσσαλονίκη 6.453, στον Πειραιά 2.298, στο Ηράκλειο της Κρήτης 802, στη Λάρισα 751, στην Πάτρα 748, στον Βόλο 564 κ.λπ.

Οι υποψήφιοι πρόεδροι στους 63 δικηγορικούς συλλόγους της χώρας ανέρχονται στους 129 (οι 43 σύλλογοι έχουν ήδη νέο πρόεδρο οι υποψήφιοι συνδυασμοί είναι 86 και οι υποψήφιοι σύμβουλοι 1.280

Στις εκλογές της Αθήνας συμμετέχουν 7 συνδυασμοί με υποψήφιο πρόεδρο, 4 συνδυασμοί χωρίς πρόεδρο και ένας ανεξάρτητος υποψήφιος πρόεδρος, που είναι ο απερχόμενος σήμερα πρόεδρος του ΔΣΑ Δημήτρης Βερβεσός. Ο αριθμός των υποψηφίων συμβούλων ανέρχεται στους 288.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.