ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου: Ποια ζώδια πρέπει να την φοβούνται!

1 min read

Στις 5 Ιουλίου θα συντελεστεί το ιδιαίτερο και έντονο αστρολογικό φαινόμενο της έκλειψης στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου.

Επηρεάζει το σύνολο των ζωδίων και μόνο προς τη θετική κατεύθυνση. Στον συναισθηματικό τομέα θα προκύψουν ευκαιρίες για επανενώσεις ζευγαριών, αλλά και νέες γνωριμίες που σύντομα θα γίνουν ποιοτικές σχέσεις-γάμοι!

ΚΡΙΟΣ  21/03-20/04

Εκπλήξεις

Αυτή η νέα εβδομάδα έχει για εσάς και τον άνθρωπό σας πολλές και καλές εκπλήξεις, που θα σας ξεμπλοκάρουν από αυτά που σας σταματούν για να εξελίξετε την κοινή σας πορεία.

ΤΑΥΡΟΣ  21/04-20/05

Νέα πρόσωπα

Οι επαφές που έχετε με κάποιο νέο πρόσωπο ίσως τελικά να λήξουν και με δική σας πρωτοβουλία, αν άμεσα δεν δείτε κάποια θετική ανταπόκριση από την πλευρά του.

ΔΙΔΥΜΟΙ  21/05-21/06

Προτάσεις δέσμευσης

Εχετε ήδη καταλάβει ότι ο σύντροφός σας θέλει αυτήν την περίοδο κάποιον παραπάνω χρόνο για να κλείσει προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στον κύκλο του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ  22/06-22/07

Αλλαγές

Πραγματικά δεν έχετε σκοπό να ανοίξετε την καρδιά σας σε κανέναν καινούργιο έρωτα, αν πρώτα όλες αυτές οι εκκρεμότητες που έχετε με έναν πρώην σύντροφο σας δεν λήξουν.

ΛΕΩΝ   23/07-22/08

Φίλοι, διασκέδαση

Επαφές με καινούργιο κόσμο και δραστηριότητες θα έχετε που θα σας κάνουν να αισθανθείτε και πάλι καλά με τον εαυτό και τις τωρινές σας επιλογές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ  23/08-22/09

Επιμόρφωση

Είστε αρκετά μπερδεμένοι με αυτά που σας λένε. Αυτό αφορά κατά κύριο λόγο την εργασία σας, που πρέπει  και με τις δικές σας δυνάμεις να τη φέρετε και πάλι στα μέτρα σας.

ΖΥΓΟΣ  23/09-22/10

Οικογενειακές αποφάσεις

Μπορεί να είστε σε μια γενικότερη ακινησία, αλλά ο άνθρωπός σας θα πάρει έναν πιο ενεργό ρόλο και θα σας πλησιάσει με σκοπό να κάνετε αλλαγές στη σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11

Νέα ξεκινήματα

Υπάρχουν στιγμές που δεν μένετε καθόλου ικανοποιημένοι από την πορεία και την ποιότητα του δεσμού που έχετε. Αυτό είναι και κάτι που συχνά – πυκνά το σκέφτεται και ο σύντροφός σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

Αισθηματικές προσεγγίσεις

Πιθανόν αυτόν το διάστημα είστε φορτωμένοι με ένα σωρό τρίτες καταστάσεις και δεν έχετε το μυαλό σας και τις προτεραιότητες γύρω από έναν νέο έρωτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  22/12-20/01

Επισκέψεις φίλων

Οι θεωρίες πέφτουν και εσείς καλείστε να κάνετε πια τα λόγια σας πραγματικότητα. Δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορείτε να το υποστηρίξετε, αλλά το μόνο βέβαιο είναι ότι πια και άμεσα θα πρέπει να ενεργοποιηθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01-19/02

Μεθοδικότητα

Ολες οι επόμενες ημέρες και μέχρι τις 12/7 έχουν πολλά να σας προσφέρουν. Αυτό σημαίνει ότι προτάσεις, νέοι έρωτες και οικονομική άνεση στρώνονται στα πόδια σας και εσείς καλείστε να βρείτε τις ισορροπίες.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02-20/03

Εκπλήξεις

Λίγες στιγμές μόνο μετράτε καλές μέσα σε αυτή τη σχέση που διατηρείτε. Αυτό είναι ένα σημάδι ότι κάτι δεν λειτουργεί στρωτά. Δεν έχει σημασία το ποιος φταίει.

Διαβάστε επίσης

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.