ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΕΞΑΛΛΟΣ ο ΠΟΥΤΙΝ με Τσίπρα: Τα δίνει ΟΛΑ…

1 min read

Ένα άρθρο βόμβα έγραψε πρι από λίγη ώρα το Ρωσικό δίκτυο του Sputnik, το οποίο αποδεικνύει ότι η ελλαδική κυβέρνηση όχι μόνο είναι αμερικανόδουλη, αλλά είναι διατεθειμένη να προχωρήσει σε οποιοδήποτε έγκλημα για να υπακούσει τα αφεντικά της.

Συγκεκριμένα το Sputnik ανέφερε πως «Η Αθήνα θα αναγνωρίσει το Κοσσυφοπέδιο, εάν το ζητήσει η Ουάσινγκτον για διάφορους λόγους».

Εάν κάτι τέτοιο ισχύει θα είναι έγκλημα για τρεις λόγους. Πρώτον, διότι θα αναγνωρίσει ένα ψευδοκράτος, τη στιγμή που η Κύπρος μας ξεπουλιέται, και δεύτερον γιατί η Σερβία είναι έτοιμη να πάρει πίσω την αναγνώριση των Σκοπίων ως «Μακεδονία». Εάν η Ελλάδα αναγνωρίσει το Κόσοβο, είναι σίγουρο ότι οι Σέρβοι θα προχωρήσουν σε αντίποινα αλλά και θα συνεχίσουν να αναγνωρίζουν τα Σκόπια ως έχει.

Τέλος, μην ξεχνάμε ότι θα επικυρώσουμε και τον Αλβανικό εθνικισμό, ο οποίος θέλει ένα Κόσοβο δορυφόρο των Τιράνων. Ας ελπίσουμε ότι αυτή η κυβέρνηση θα πέσει σύντομα, πριν προλάβει να εγκληματήσει για άλλη μια φορά (όχι πως περιμένουμε κάτι καλύτερο από την επόμενη)…

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.