ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
27 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ειρωνείες Τσίπρα σε Γεωργιάδη: «Ήρθε ο νονός; Πάντα άξιος»

1 min read

«Ήρθε ο νονός; Πάντα άξιος, κύριε Γεωργιάδη, ελπίζω να δώσετε απαντήσεις όμως» είπε, από το βήμα της Βουλής, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, προκαλώντας την αντίδραση του υπουργού Ανάπτυξης.

Ένταση επικράτησε, στη διάρκεια της σημερινής (17/03) στη Βουλή για την κύρωση της συμφωνίας με την «Ελληνικός Χρυσός», και όσο βρισκόταν στο βήμα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος έσπευσε να αφήσει αιχμή προς τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη.

Ειδικότερα, στη διάρκεια της ομιλίας του, ο Αλέξης Τσίπρας διέκοψε όταν αντιλήφθηκε την έλευση του κ. Γεωργιάδη. 

«Τί πάθατε; Ήρθε ο νονός; Πάντα άξιος, κύριε Γεωργιάδη, ελπίζω να δώσετε απαντήσεις όμως, γιατί ετέθησαν κρίσιμα ερωτήματα» είπε ο Αλέξης Τσίπρας, στον απόηχο των αντιδράσεων που έχουν ξεσπάσει επειδή ο υπουργός Ανάπτυξης έγινε νονός σε βάπτιση, παρά τα μέτρα για τον κορονοϊό.

«Νομίζετε ότι η Βουλή είναι τα τηλεπαράθυρα χαμηλού επιπέδου που επιλέγετε κάθε βράδυ να κονταροχτυπιέστε με τον εαυτό σας, δεν θα σας κάνουμε τη χάρη. Θα δώσετε απαντήσεις, όπως οφείλετε, στον ελληνικό λαό» είπε στη συνέχεια ο Αλέξης Τσίπρας. 

«Θα αποδείξετε ότι δεν παραβιάσατε τα μέτρα που εσείς νομοθετήσατε» ανέφερε ακόμη, προσθέτοντας: «Δεν θα είμαι εγώ, αυτός που θα σας κρίνω […], αλλά οι ψηφοφόροι σας που στερούνται δικαιωμάτων, τα οποία εσείς δεν στερείστε». 

Σημειώνεται ότι ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, μετά τον σάλο που προκλήθηκε, υποστήριξε ότι δεν παραβίασε τα μέτρα κατά του κορονοϊού συμμετέχοντας σε βάπτιση, για την οποία είχε δοθεί ειδική άδεια.

«Εγώ δεν είχα εμπλοκή στην άδεια. Την άδεια την πήρε η οικογένεια, είναι απλοί πολίτες. Μπορείτε να στείλετε τους ρεπόρτερ στην Πολιτική Προστασία και να ρωτήσετε αν υπήρξε υπουργική παρέμβαση για την έκδοση της άδειας. Εγώ δεν ήξερα καν ότι θα πάρουν την άδεια. Όταν πήραν την άδεια και μου είπαν ότι την έχουν, πήγα γιατί με είχαν τιμήσει με την πρόσκληση» είχε αναφέρει σε δηλώσεις του. 

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.