ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Οι αντιφάσεις του 32χρονου πιλότου που τον έβαλαν στο κάδρο των υπόπτων

1 min read

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο έγκλημα των Γλυκών Νερών που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν, Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, από το μεσημέρι βρίσκεται στην ΓΑΔΑ και καταθέτει προκειμένου να δώσει πειστικές απαντήσεις στους αστυνομικούς σχετικά με την φονική ληστεία.

Όπως προκύπτει από πηγές της αστυνομίας, εξετάζεται ακόμα και το σενάριο να μην έγινε ποτέ ληστεία στο μοιραίο σπίτι των Γλυκών Νερών και να υποψίες πλέον στρέφονται στον ίδιο τον σύζυγο της Καρολάιν. Όπως προκύπτει από τα μέχρι τώρα στοιχεία της έρευνας ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, όσα έχει καταθέσει από τις πρώτες κιόλας ημέρες που έγινε το περιστατικό δεν συμπίπτουν με όσα έχουν «δείξει» οι έρευνες. Μάλιστα όπως λένε πηγές της αστυνομίας ο 32χρονος πιλότος έχει πέσει σε σημαντικές αντιφάσεις, με αποτέλεσμα οι υποψίες να στρέφονται στον ίδιο.

Συγκεκριμένα, οι αντιφάσεις του πιλότου έχουν με την κάμερα στο ισόγειο η οποία στις 11 Μαΐου, τα μεσάνυχτα, κατέγραψε τον σύζυγο της Καρολάιν να έχει το παιδί στην αγκαλιά του. Λίγη ώρα αργότερα, στις 1:19 η κάμερα του ισογείου τέθηκε εκτός λειτουργίας. Ωστόσο, σύμφωνα με όσα έχει καταθέσει ο πιλότος, οι ληστές μπήκαν πολύ αργότερα στο σπίτι, στα Γλυκά Νερά. Την ίδια στιγμή, ο 32χρονος άνδρας, κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι τον έδεσαν πισθάγκωνα ενώ από τους αστυνομικούς διαπιστώθηκε ότι είχε δεθεί σε εμβρυακή στάση. Μια πολύ ισχυρή αντίφαση, στην οποία φαίνεται ότι έχει υποπέσει ο πιλότος, είναι ότι ενώ κατέθεσε ότι λιποθύμησε, αποδείχθηκε ότι χρησιμοποιούσε το κινητό του. Όπως πρόεκυψε, κλείδωσε και ξεκλείδωσε πολλές φορές το κινητό του, ενώ υποτίθεται ήταν λιπόθυμος.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.