ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

5 Μαρτίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Έφτασε για την ΑΕΚ ο Σλότερ: Ήρθα για να κερδίσω τρόπαια

1 min read

«Φτιαγμένος» με την προοπτική της ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Μάρκους Σλότερ – Ο Αμερικανός έφτασε στην Ελλάδα και δήλωσε αποφασισμένος να διεκδικήσει τίτλους με την «Ένωση»

Κάτι παραπάνω από ικανοποιημένος για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ παρουσιάστηκε ο Μάρκους Σλότερ. 

Όπως αναμενόταν, ο Αμερικανός έφτασε το βράδυ της Κυριακής στη χώρα μας για λογαριασμό της «Ένωσης». 

Στις πρώτες του δηλώσεις λοιπόν εμφανίστηκε ιδιαίτερα φιλόδοξος, θέτοντας ως στόχο να φέρει νοοτροπία νικητή στην ομάδα και να διεκδικήσει τίτλους μαζί της. 

«Είμαι ενθουσιασμένος. Αγωνίζομαι σε μία νέα χώρα. Είχα έρθει στο παρελθόν και είχα μιλήσει και με μερικές ομάδες, όμως είναι η πρώτη φορά που θα ζήσω εδώ. Είμαι χαρούμενος για το νέο κεφάλαιο της ζωής μου», σημείωσε αρχικά ο Σλότερ. Και έπειτα μίλησε: 

Για το πόσο εύκολο ήταν να πει το «ναι»: 

«Ήταν εύκολο γιατί ήθελα να δοκιμάσω μία νέα… περιπέτεια σε μία νέα χώρα. Δεν έχω παίξει ποτέ στην Ελλάδα. Είναι καλό για μένα που ζω μία νέα εμπειρία. Από αυτά που έχω ακούσει, γιατί έχω πολλούς φίλους που έχουν παίξει εδώ τα τελευταία χρόνια, όπως είναι ο Τζόρνταν Θίοντορ ή ο Μάνι Χάρις που ήμασταν συμπαίκτες πέρυσι. Μου λένε πολύ καλά λόγια για αυτό το μέρος, την πόλη και την ομάδα. Ήταν εύκολη απάντηση αφότου μίλησα με αυτούς». 

Για τους στόχους του: 

«Να κερδίζω. Το να κερδίσω παιχνίδια και τρόπαια, όσο το δυνατόν περισσότερα γίνεται. Είναι μία διαφορετική λίγκα, με δύο πολύ δυνατές ομάδες. Στο Basketball Champions League υπάρχουν επίσης δυνατές ομάδες. Θέλω να φέρω την νοοτροπία του νικητή στην ομάδα». 

Για τον Γιόνας Ματσιούλις που τον ξαναβρίσκει στην ΑΕΚ: 

«Ήταν καλό που ήξερα πως ο Γιόνας είναι εδώ. Έχουμε παίξει μαζί και έχουμε κερδίσει τρόπαια μαζί. Έχουμε άμεση χημεία μεταξύ μας. Είμαι χαρούμενος γι’ αυτό». 

Το μήνυμα του στους φίλους της ΑΕΚ: 

«Εμπειρία, ενέργεια, αμυντική παρουσία. Να είμαστε πάντα συγκεντρωμένοι για τη νίκη. Να δώσω ότι έχω για τη νίκη». 

Πηγή: sport-fm.gr

Δημοσίευση στα Social Media