ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

30 Ιανουαρίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΕΦΚΑ: Πότε πληρώνεται το αδειοδωρόσημο στους εργατοτεχνίτες οικοδόμους

1 min read

Συνολικά 66.193 εργατοτεχνίτες οικοδόμοι θα λάβουν το ποσό των 26.486.838,87 ευρώ, που αφορά το Αδειοδωρόσημο Χριστουγέννων 2022.

  • Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του ΕΦΚΑ, η καταβολή θα γίνει σε όσους έχουν ενημερώσει το Ατομικό του Μητρώο με τον IBAN του τραπεζικού τους λογαριασμού.

Πώς θα γίνει η πληρωμή

Η πληρωμή θα πραγματοποιηθεί Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022 αποκλειστικά μέσω τραπεζικής κατάθεσης, με πίστωση των τραπεζικών λογαριασμών των ασφαλισμένων.

Όσοι εργατοτεχνίτες οικοδόμοι δεν έχουν δηλώσει στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού μπορούν να τα δηλώσουν αποκλειστικά μέσω διαδικτύου,

  • Πιο αναλυτικά, κατ’ εφαρμογήν των διατάξεων του άρθρου 40 του Νόμου 3863/2010 η καταβολή παροχών σε είδος και χρήμα των ασφαλισμένων γίνεται με την διαδικασία πίστωσης ατομικών τραπεζικών λογαριασμών. Οι ίδιοι τραπεζικοί λογαριασμοί των ασφαλισμένων χρησιμοποιούνται και για την καταβολή Αδειοδωροσήμου (Εγκ. τ. ΙΚΑΕΤΑΜ 11/2011).

Όλες οι Τοπικές Διευθύνσεις e-ΕΦΚΑ, με ευθύνη των Διευθυντών, πρέπει να ενημερώνουν, με κάθε πρόσφορο μέσο, τους ενδιαφερόμενους εργατοτεχνίτες οικοδόμους (π.χ. μέσω των τοπικών συλλόγων – Σωματείων).

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.